Εχω πεισει τον εαυτο μου οτι εχω προβλημα.
Γεια χαρα.Ο λογος που γραφω ειναι για να παρω μερικες γνωμες για καποιες σκεψεις μου.Δεν θελω να γραψω πολλα και θα μπω στην ουσια.Ειμαι σχεδον πεπεισμενος οτι εχω καποιο προβλημα.Ειναι καποιες σκεψεις που κανω οταν με παιρνει απο κατω,και με παιρνει αρκετα συχνα για αημαντους λογους,που με ανησυχουν.Και οταν παλι νοιωθω καλυτερα και τα αναλογιζομαι ολα αυτα στεναχωριεμαι.Εχω βαρεθει πια αυτα τα παιχνιδια του μυαλου.Μηπως εχω καποιο προβλημα διαθεσης η κατι τετοιο?Πριν δυο χρονια ειχα περασει μια ηπια καταθλιψη αλλα ολη αυτη η περιπετεια με βοηθησε να ελεγχω τις σκεψεις μου και να γνωρισω καλυτερα τον εαυτο μου.Τελευταια καποιες αποτυχιες στην προσωπικη μου ζωη με εκαναν παλι να βλεπω ολα τα αρνητικα του εαυτου μου.Χαμηλη αυτοπεποιθηση κυριως και ευαισθησια διακρινω στον εαυτο μου αλλα εχω κουραστει πια να κανω αυτες τις σκεψεις και να κλεινομαι.Καποιες φορες σκεφτομαι οτι θα ηθελα να ημουν καποιος αλλος πιο σκληροτραχηλος και αδιαφορος.Δεν χαιρομαι τον εαυτο μου.Θελω να νοιωσω λιγο πιο ελευθερος και να ζησω πιο εντονα,και αυτη η νοοτροπια με κραταει πισω.Περιμενω τις γνωμες σας.