Originally Posted by
RAGOS
Κατ αρχην ευχαριστω πολυ για τα σχολια και τους δυο σας. σας δινω περισσοτερα στοιχεια......μπηκα στα 40 το νοεμβρη και η κοπελα ειναι τωρα 30....
Ξεχασα να σας πω οτι οταν βρεθηκαμε στο κλαμπ ενω με ειχε δει με αλλη γυναικεια παρεα προσπαθησε να φυγει αλλα πηγα και της μιλησα, βεβαια ηταν σοκ και γι αυτη απο οτι καταλαβα γιατι περιοριστικε στα τυπικα ενω ο συνοδος της απομακρυνθηκε αρκετα που μαλλον καταλαβε...
Δεν εχεις αδικο οτι δεν ηταν κανονικη σχεση, ομως δεθηκα πολυ, ισως γιατι ειναι ομορφη, και αυτο ηταν λαθος μου.
Αυτος ομως ειναι ο χαρακτηρας μου.
Δε λεω οτι δεν θα ειχα προβλημα αν μου ελεγε την αληθεια, αλλα τουλαχιστο ισως θα το ξεπερνουσα ποιο νορμαλ.
Εγω ηθελα μια σοβαρη σχεση αλλα αυτη δεν ηταν ετοιμη γι αυτο, το ειχαμε συζητησει...οκ αυτα συμβαινουν....αλλα οχι δουλεμα....δεν το αξιζα γιατι κατ ομολογια δεν ειχε κανενα προβλημα μαζι μου εκτος απο το ροχαλητο! κοιμομασταν σε ξεχωριστα δωματια! δεν το αντεχε!
Εχεις δικιο οταν λες οτι δεν εχω καταλαβει γιατι χωρισα και μαλλον θα το καταλαβω εν καιρω οταν καθαρισει το μυαλο μου και ηρεμησω......
Τελικα κοιτουσαμε σε διαφορετικες κατευθυνσεις............τι να πω......
ειναι επωδινο συναισθημα παντως οσες φορες και αν το ζησεις για διαφορετικους λογους....
Μηπως εχω ψυχολογικο προβλημα τελικα????