Αγχωδης διαταραχη και γενικευμενη φοβια σημαινει μοναξια στην προσωπικη ζωη?
Καλησπερα σε ολους.
Μετα απο αρκετο καιρο ξαναεπεστρεψα εδω που διαβασα λεξεις και φρασεις που ηταν σα να τα ειχα γραψει εγω. Πολλες φορες εδω μεσα ενιωσα οτι δεν ειμαι η μοναδικη υπαρξη στονπλανητη γη που παιδευεται χρονια. Καταλαβα οτι υπαρχουν κι αλλοι ανθρωποι σαν εμενα, ανθρωποι που μπορουνε να καταλαβουν οτι γραψω. Αυτην την φορα ομως δεν μπηκα για να γραψω για συμπτωματα, δυσκολιες στην κα
θημερινοτητα και την συνεχομενη παλη με το αορατο θηριο. μπηκα γιατι θελω να γνωρισω καποιον που να ξερει τι ειναι η αγχωδης διαταραχη, οι κρισεις πανικου και να μην με κανουν πλεον να νιωθω σαν το μαυρο προβατο η να εξαφανιζονται οταν το ακουνε, λες και εχω κατι μεταδοτικο. Με εχουνε κανει να νιωσω ασχημα αρκετες φορες και δεν θελω να το νιωσω ξανα. Ομως η μοναξια δεν μου αρεσει, δεν βοηθαει στο προλημα αλλα το χειροτερευει. Αν υπαρχει καποιος που θελει να γνωριστουμε ασ μου στειλει πριβε. Ειμαι απο θεσσαλονικη. Αυτα απο μενα προς το παρον. Ευχομαι καλη δυναμη σε ολους μας γιατι μονο εμεις ξερουμε ποση ψυχικη δυναμη χρειαζεται καθημερινα.
.