ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΩ ΤΗ ΣΧΕΣΗ ΜΟΥ...
Γεια σας, είμαι αγόρι 18 χρονών και έχω μια σχέση 15 μηνών με μια κοπέλα επίσης 18 χρονών. Όλα πήγαιναν τέλεια τους πρώτους 10 μήνες. το καλοκαίρι ήρθε και να μείνει σπίτι μου για 1,5 μήνα, και από τότε αρχίσαμε να μαλώνουμε... Ίσως να μας κούρασε η καθημερινότητα. Εγώ ξέρω τα συναισθήματα μου, ξέρω πως την αγαπώ και ότι είμαι ακόμα ερωτευμένος( ενθουσιασμένος ) μαζί της. Και κατά τη γνώμη των άλλων και τη δικιά μου, είναι ότι καλύτερο έχω βρει. Είναι ακριβός έτσι όπως φαντάζομαι την γυναίκα των ονείρων μου. Η ίδια όλο αυτό το διάστημα( των 5 μηνών ) έχει αλλάξει. Την περασμένη εβδομάδα είχαμε έναν μεγάλο καβγά και μου ζήτησε χρόνο να σκεφτεί για το μέλλον της σχέσης μας, καθώς είναι μπερδεμένη. Ξέρει ότι με αγαπά πολύ και έχει πει στις φίλες τις ότι είμαι η καλύτερη της σχέση και ότι είναι πολύ τυχερή που με έχει. Αλλά νιώθει ότι το μόνο που υπάρχει στην σχέση μας είναι αγάπη, όλα τα άλλα λείπουν. Παρόλα αυτά συζητήσαμε και αποφάσισε να δώσει μια δεύτερη ευκαιρία στην σχέση μας, καθώς είπαμε πως θα προσπαθήσουμε να αποφύγουμε τα λάθει του παρελθόντος και γιατί αξίζουμε τη 2 ευκαιρία. Εγώ από την στάση της έχω απελπιστεί, γιατί συμπεριφέρεται σαν να με έχει δεδομένο. δεν με διεκδικεί όπως παλιά. ( εχθές βγήκα με τους φίλους μου και με φλέρταρε 1 κορίτσι και ένιωσα ένα ωραίο συναίσθημα. Αυτό το συναίσθημα μου λείπει από τη σχέση μου. Δηλαδή ένιωσα ότι με διεκδικούν ξανά, αλλά θα ένιωθα πιο όμορφα αν αυτό το κορίτσι ήταν η κοπέλα μου ) . Επίσης στις αρχές κάναμε sex σχεδόν κάθε φορά που βλεπόμασταν, τώρα κάνουμε 2-3 φορές τον μήνα και αν... Εγώ πιστεύω πως με έχει δεδομένο και ότι δεν είναι ερωτευμένη μαζί μου πια... αξίζει να ξαναπροσπαθήσουμε? μπορούμε να ξανανιώσουμε όπως στην αρχή? Επίσης έχουμε μιλήσει πολλές φορές για αυτούς τους προβληματισμούς μου, αλλά δεν καταλήξαμε πουθενά... μου λέει ότι θέλει να ξανανιώσει όπως πριν... μπορώ να κάνω κάτι για να σώσω τη σχέση μου? ή είναι καταδικασμένη με χωρισμό? Τέλος θα ήθελα να προσθέσω πως αυτόν τον χρόνο που είμαστε μαζί έχουμε περάσει πολλά... Επίσης έχω γνωρίσει όλο της το σόι και αυτή το δικό μου πράγμα που σημαίνει δέσιμο... ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΕ!!!