πως να ξεφύγω απο αυτή τη σχέση;
Είμαι 18 ετών και πάω τρίτη λυκείου.Έχω ή μάλλον είχα δεσμό με ένα αγόρι 2,5 χρόνια,μαλώναμε συνεχώς και αυτό ήταν πολυψυχοφθόρο και για τους 2 μας οπότε συμφωνήσαμε να χωρίσουμε,ένιωσα οτι έφυγε ένα βάρος...δεν μιλούσαμε καθόλου για 2-3 μέρες,ώσπου με πήρε ενα βράδυ τηλέφωνο και έκανε σαν τρελός,έκλεγε και με παρακαλούσε να επιστρέψω,μου έδινε όρκους οτ δεν θα είναι όπως πριν και οτι θα είμαστε καλά.Δεν ήθελα να τα βρούμε με τίποτα διότι ήταν πολύ άσχημα όταν τα είχαμε,οπότε τον αρνήθικα ευγενικά,έκανε σαν τρελός όμως...το πράμα συνεχίστικε και είπαμε να μείνουμε φίλοι,αν και του ξεκαθάρισα τα αισθήματα απο την πλευρά μου,επέμενε.Το πράμα πήγαινε σιγά-σιγά,άρχησε να γίνεται ευγενικός μαζί μου,να με ακολουθεί συνεχώς,να με παρηγορεί όποτε με έβλεπε χάλια (είμαστε στο ίδιο σχολείο και στο ίδιο τμήμα) και ξαναδεθήκαμε χωρίς καλά καλά να το καταλάβω,ήθελα να του κόψω τη φόρα αλλα μόλις κατάλαβε οτι ήθελα να φύγω έγινε απότομος και άρχησε τις απειλές (οτι θα κάνει κακό στον εαυτό του).Έτσι όπως πήγαν τα πράγματα δεν ξέρω πως να ξεφύγω.Δεν είναι κακός άνθρωπος,δεν τον κατηγορώ για κάτι,απλός μέσα στη σχέση δεν είμασταν καλά και δεν μπορεί να ξεκολλήσει τώρα διότι είναι ακόμα ερωτευμένος.Έκανα και εγώ λαθος που είπα ναι στο να μείνουμε φίλοι,εφόσον αυτό το πράμα μονο φιλία δεν θα ήταν.
Δεν ξέρω ποια θα είναι η επομενη μου κίνηση,φοβάμε οτι οτι κάνω είναι λάθος,είμαι ακόμα ανώριμη...ήταν η πρώτη μου σχέση και πρώτος χωρισμός και δεν ξέρω πως να το αντιμετοποίσω.
Θα ήθελα όσοι είστε πιο έμπειροι ή εχετε ζήσει κάτι παρόμοιο να με συμβουλέψετε σχετικά.Ευχαριστώ