Γιατι δεν αλλαζει τιποτα?! Εστω κατι...
Καλησπερα στην παρεα..Λεγομαι Γιαννης..Δεν ξερω αν συμβαινει και σε αλλους, αλλα εδω και χρονια, εχοντας ολη την καλη διαθεση, δεν πραγματοποιειται τιποτα, κανενας απο τους στοχους μου...Εχω περασει απο πολλα σταδια της ηπιας καταθλιψης (αυτοτραυματισμους, πληρης απομονωση, χαμηλη αυτοπεποιθηση, κτλ)..Δεν εχω μπλεξει ποτε με ψυχολογους-χαπια-ματζουνια, κτλ...Παραυτα εχω βγει αλωβητος...Μη μου προτεινετε βιβλια αυτοβοηθειας τα χω διαβασει ΟΛΑ...Πιστευω πως τιποτα δεν ειναι τυχαιο..Εμεις οι ιδιοι καθοριζουμε τις ζωες μας...Ειμαι υποστηρικτης αυτου: "το απροσμενο εχει παντα αναγκη μακρας προετοιμασιας" (βλεπε βιβλιο: "Σχολη των Θεων")...Ολα ειναι θεμα τυχης? Οι αρνητικες σκεψεις εχουν τοση δυναμη και υπερνικανε τις οποιες θετικες?! Υπηρξαν-υπαρχουν ευκαιριες που μας εμφανιστηκαν και δεν τις αρπαξαμε, δεν το πηραμε χαμπαρι?! Δεν θα πρεπε να τα γραφω ολα αυτα...Διαιωνίζω την υπαρχουσα κατασταση και μαλακιες..Σκεψου θετικα, μπλα μπλα μπλα.. Ευχαριστω εκ των προτερων για οποιαδηποτε απαντηση...