Quote:
Originally posted by keep_walking
Ναι το αισθανομαι και εγω αυτο σε συγκριση τουλαχιστον με παλιοτερα...δεν ξερω οφειλεται στα φαρμακα...στην παθηση..στην ηλικια ή σε ενα συνδυασμο ολων.
Βεβαια εμενα φτανει (σε λιγοτερο βαθμο τωρα) να μην μπορω να καταλαβω μια συζητηση...να μην πιανω τις λεξεις..τις προτασεις κλπ. πραγμα που κανει την επικοινωνια δυσκολη και οφειλεται στην παθηση...στον γραπτο λογο το αντιμετωπιζω πιο ευκολα το φαινομενο..οχι οτι δεν ειναι υπαρκτο αλλα οπως να το κανεις προτρεχει η επικοινωνια
.
Βασικα θα μπορουσα να γραψω πολλα αλλα δεν θα το ηθελα καθως και φαρμακα που δεν μου συνταγογραφουν και πιστευω οτι θα μπορουσαν να με βοηθησουν στην περιπτωση μου... δεν καιγομαι και ολας να μου τα συνταγογραφησουν γιατι σκεφτομαι και ααααλλα φαρμακα.
Δεν ξερω την κλιμακα που σε επηρεαζει και κατα ποσο σε κανει δυσλειτουργικο, μπορεις να το συζητησεις με καποιον γιατρο αλλα το πιο πιθανο ειναι να σου προσφερει μηδεν λυσεις.
Απο περιεργεια ποσο γρηγορα διαβαζεις ενα βιβλιο (ελαφρυ μυθιστορημα για χαβαλε) πχ 100 σελιδων?
Αυτό το τεστ με το βιβλίο να το βάλει συγκρίσει των παλιών του ικανοτήτων όχι συγκρίσει ικανοτήτων άλλων.Όλοι έχουμε διαφορετικό ρυθμό συγκέντρωσης και κατανόησης του λόγου κι ας είμαστε οι Σούπερ Φυσιολογικοί.