δεν μπορω να ξεκολλησωωωωω
εχει κολλησει το μυαλο μου ρε παιδια δεν μπορω να ξεκολλησω...απο τη μια σκεφτομαι πρεπει να ξεκολλησω απο την αλλη μπαινω σε εναν φαυλο κυκλο και δεν μπορω να ξεκολλησω...εχω σκαλωσει μαζι του..εχω γραψει και προηγουμενα ποστ γι αυτον...για οσους δεν εχουν διαβασει,περιληπτικα απο τον μαιο εχω γνωρισει ενα παιδι μεσω νετ,αρχικα ηταν μονο για σεξ,μετα με πρωτοβουλια δικη του η σχεση μας εγινε πιο δεμενη απο την αποψη οτι βρισκομασταν για καφε,για ποτο,μιλουσαμε ατελειωτες ωρες μεσω νετ.σε καποια φαση του λεω οτι νιω8ω πραγματα για κεινον και οτι δεν μπορω να το δω χαλαρα...μ λεει οτι του αρεσω σαν εμφανιση και γενικα αλλα δεν ειναι σε φαση για σχεση.του λεω οκ.απο κει και επειταα δεν του ξαναμιλησα ποτε πρωτη μεσω νετ.αυτος εκανε ολες τις κινησεις συνεχεια αυτος μου μιλαγε,μου εστελνε γλυκουτσικα τραγουδακια μου ελεγε να βρε8ουμε για καφε οτι του λειπω και επιδιωκε κα8ημερινη επικοινωνια....με τα πολλα βρισκομαστε τις προαλλες παμε για καφε και μετα το κανουμε με αποτελεσμα να διαιωνιζεται παλι η ολη κατασταση.παλι να μιλαμε με δικη του πρωτοβουλια,μεχρι που σημερα που ημουνα πολυ ψυχρη απεναντι του...μου μιλουσε κ του αποαντουσα εντελως κοφτα,και στο τελος δεν του εδωσα καμια απαντηση.και δεν μου ξαναμιλησε.ηταν κ ημουν μεσα ολη μερα και τιποτααααααααααααα:( δεν μπορω να χασω εντελως την επαφη μαζι του,τον 8ελω μου δινει χαρα..δεν 8ελω να ακουσω απαντησεις του στυλ ψαξε να βρεις αλλου το νοημα της ζωης σου,μιας και ξερω οτι γενιικα εχω μια περιορισμενη κα8ημερινοτητα αλλα και οταν δεν ειναι ετσι,οταν εχω πραγματα να κανω το μυαλο μου ειναι σ ΑΥΤΟΝ.δεν 8α ξεχασω ποσο ζωντανη ενιω8α τις προαλλες που ημουν μαζι του,η ποσο ζωντανη νιω8ω οταν μιλαμε..και ποσο νεκρη και χαλια νιω8ω τωρα.υπαρχει περιπτωση να τον κερδισω η ειναι καμμενο χαρι :confused: κ αν ναι πως:confused