κρίσεις πανικού και άγιος ο Θεός!!
Καλησπέρα σε όλους. Για ευνόητους λόγους δεν αποκαλύπτω το όνομα μου αλλά ακούω και στο ψευδώνυμο Ηolyman. Τον τελευταίο χρόνο περίπου όταν με παράτησε η κοπέλα μου χωρίς προφανή αιτία ξεκίνησε για μένα ένας γολγοθάς. Ενώ είχα στενοχωρηθεί πάρα πολύ αρχικά κάνοντας κρίσεις πανικού στη συνέχεια το ξεπέρασα. Τον προηγούμενο Αύγουστο όμως οι κρίσεις πανικού ήταν συνεχόμενες και η κατάθλιψη μόνιμη για παράπανω από 20 μέρες. Πήγα σε ένα ψυχίατρο όπου μου έδωσε lexotanil για τρεις εβδομάδες και zoloft το οποίο παίρνω μέχρι σήμερα (100mg την ημέρα) και τα πήγαινα μια χαρά μέχρι προχθές. Στις 22/5 συνέβη κάτι και αγχώθηκα πολύ και νευρίασα και είχε ως αποτέλεσμα να κάνω κρίση πανικού. Ο γιατρός μου είπε να πάρω lexotanil για πέντε μέρες περίπου και στη συνέχεια θα επικοινωνήσουμε και θα δουμε. Θέλω να ρωτήσω το εξής: Αυτές οι κρίσεις πανικού θα σταματήσουν επιτέλους να με βαζανίζουν;;; Θα έρθει η στιγμή που να μη φοβάμαι ότι δεν θα ξανακυλίσω ή θα ζω μόνιμα με αυτό τον φόβο;; Εκεί που είπα ότι είμαι καλύτερα με έπιασε πάλι κατάθλιψη και άγχος (τα οποία μου προκαλούν τον πανικό) και ξαφνικά νιώθω απογοήτευση ότι δεν θα γίνω ποτέ όπως πριν. Ήθελα να μοιραστώ αυτές τις σκέψεις με όλους εσάς μιάς και εκτός από την οικογένεια μου δεν μπορώ να μιλήσω σε κάποιο φίλο γι αυτά γιατί δεν ξέρω πως θα το εκλάβει ο καθένας.
Ευχαριστώ