Quote:
Originally posted by Lewn25
1.Όχι δε νομίζω πως έχει πάρει φαρμακευτική αγωγή.
Και βέβαια δε μιλάμε για έναν τρελό ανθρωπο...
Μιλάμε όμως για ένα παδί| που πιστεύει πως με ένα τέτοιου είδους και μεγέθους \"παιχνίδι\" θα τραβήξει και θα κρατήσει το ενδιαφέρον.
Γιατί θέτεις το γεγονός του να παίρνει φαρμακευτική αγωγή σε συνδυασμό με το να είναι τρελός;;;Για να έχει κάνει απόπειρα αυτοκτονίας τότε σίγουρα από κάτι έπασχε και όχι ελαφρύ.......Δεν μιλάμε για ένα παιδί που σου κάνει παιχνίδι όπως εσύ το αποκαλείς αλλά για ένα άτομο που έχει πρόβλημα........Μάλλον σε απόγνωση βρίσκεται και δεν θέλει να παίξει μαζί σου...Ελπίζω να την αντιμετωπίσεις πλέον λίγο διαφορετικά την κατάστασή της και να την πας ή να πάει η ίδια σε ειδικό........
2. Το να \"τον κάνω εγώ\" να ζηλεύει θα ήταν η πιο εύκολη ερμηνεία.... αλλά? Ακόμα κι εώ να ήμουν ο χειρότερος άνθρωπος επάνω στη Γη...αυτή θα ήταν μία αποδεκτή αντίδραση?.. Θέλω να πιστεύω και να ελπίζω πως όχι.
Θα ήθελα ο άνθρωπος μου, αυτός που είμαι μαζι του σε συγκατοίκηση σχεδόν 2 χρόνια και του \"δίνω τα φώτα\" μου (όσο μπορώ κι γώ βέβαια...) γιατί ήταν στα 19 μόλις... να έχει το χαρακτήρα ακόμα και να είμαι λάθος στη σχέση να σταθεί στα πόδια του και να πει με πείσμα \"Ε δε θα πεθάνω για \'σένα!!\" και όχι \"Αν μ\' αφήσεις θα πεθάνω και θα σ αγαπώ απ\' όπου κι αν είμαι\"........
Νομίζω πως σας δίνω να καταλάβετε τι εννοώ.
Και εννοείται πως κάνουμε κάτι πολύ κουραστικό..... κάνουμ ε 2 χρόνια.........τις ίδιες συζητήσεις....... με τα ίδια αποτελέσματα.........κάθε.....μέ ρα......
Ίσως λοιπόν να μην είμαι κι εγώ με τη σειρά μου ικανός να δώσω σ\' αυτόν τον άνθρωπο τα 5 πράγματα που θέλω να δώσω και απ\' τη στιγμή που η οικογένειά του δεν ενδιαφέρεται (δεν καταλαβαίνει κάτι καν) νομίζω πως μια συζήτηση με έναν ειδικό (κάτι το οποίο πριν ένα περίπου χρόνο ο ίδιος μου είχε αναφέρει.........) θα είναι ό,τι πιο κατάλληλο για την περίπτωση.
Και πάλι ευχαριστώ.