Γεια σας! Το ονομα μου ειναι Μαιρη και ειμαι 22 ετων. Πριν ενα χρονο περιπου επαθα καταθλιψη και το γεγονος αυτο με εκανε να εχω πολυ εντονες ιδεοληψιες. Τις ειχα και παλιοτερα αλλα με την καταθλιψη εγιναν επιμονες και κουραστικες. Αρχισα θεραπεια με cymbalta και zanax αρχικα μεχρι που κατεληξα σε συνδυασμο cymbalta και seroquel. Πριν λιγες μερες επισκεφθηκα την ψυχιατρο μου και της ζητησα να τα κοψω γιατι και αισθανομουν πολυ καλυτερα και ειμαι και αρκετα μικρη στην ηλικια για να παιρνω τετοια βαρια χαπια. Τωρα που εχω μειωσει τις δοσεις ομως παρατηρω το εξης. Προς το βραδυ με πιανει μια ελαφρια μελαγχολια και συγκεκριμενα λιγο πριν παρω το seroquel... Επισης αρχισαν παλι να μου ερχονται ιδεοληψιες μονο που αν ειμαι χαρουμενη πολυ η απασχολημενη με κατι δεν εμφανιζονται. οταν ομως μενω μονη μου τσουπ να τες παλι... Θα ηθελα μια γνωμη απο ανθρωπους που παιρνουν η κοβουν τετοιου ειδους χαπια ειναι φυσιολογικο κατι τετοιο οταν μειωνεις την δοση? Και ενας ειδικος αν μπορουσε να μου εξηγησει... Σας ευχαριστω πολυ