γεισ σας!!
απο περσι κανω πολυ παρεα με μια κοπελα κ στις αρχες του καλοκαιριου στο πρωτο μπανιο που θα καναμε μαζι μου ειπε οτι θα ειναι κ ο της(που ειναι κ ξαδελφος της). τελικα πηγα αν κ ντρεπομουν πολυ γιατι δεν μου αρεσει το σωμα μ! με το αγορι δεν μηλαγαμε για την ακριβια αυτος ακανε παρεα με την κολιτη μ κ εγω με τα αδελφια της(που ηταν μαζι μας). την δευτερη μερα που θα πηγενεμε για μπανιο το αγορι δεν μπηκε για μπανιο κ καθοταν εξω. πριν 4-5 σαββατικιριακα πηγαμε να δουμε μια ταινια κ ηταν κ το αγορι μαζι. κ παλι δεν πολυ μηλαγαμε αλλα η ταινια ηταν πλ ωραια αυτο που με πιραξε ηταν οτι δεν με αφησε να πληροσω τιπ κ εγω νευριασα κ του το ειπα. αλλα φαινεται οτι δεν καταλαβε τιπ γιατι κ το επομενο σαββατικουριοκο πηγαμε σινεμα κ παλι τα πληροσε ολα! κ ξανανευριασα κ του το ειπα κ η απαντιση του ηταν να το συνιθησω! μετα το πρωτο σαββατοκυριακο η κολιτι μ μ ειπε οτι με γουσταρει το αγορι κ ετσι την δευτερη φορα ημουν κομπλαρισμενη! το αγορι ρωταει την κολιτη μ πωσ μου φαινεται κ αν μου αρεσει κοθολου? εγω εχω πει στην κοπελα οτι δεν θελω να γινει κατι αλλα εχει πολυ καλο χαρακτηρα! επιδη εχει ενα προβληματακη με τα χερια του(ξερενονται κ πρεπει να βαζει μια κρεμα απο δερματολογο) κ γενικα επιδη εχει λιγα παραπανω κιλα πιστευει πωσ εχει πολλα προβληματα κ εχει παρατησει τον ευτο του τελειος. ετσι η μηταρα του ζητησε να του πει οτι ενδιαφερθηκα για τα μικρο προβληματακια που εχει(τα χερια,κιλα...) χθες που σηναντηθηκα με την κοπελα κ πηγε η σηζητηση στα αγορια κ ελεγε για 2-3 οτι με γουσταρουν κ κατι τετοια(βλακιες της!) τη ρωταγα που το καταλαβενει κ οτι δεν εισχιουν. η κοπελα τοτε αρχησε να λεει ιρονικα για να μου αποδιξει οτι εχει δικιο οτι (το αγορι πανω) δεν του αρεσω κ διαφορα τετοια (ενοουσε τα αντηθετα). σημερα την ρωτησα ξανα πως το καταλαβενει κ μου ειπε οτι στο αγορι τωρα πια δεν του αρεσω κ του αρεσει μια αλλη κοπελα απο τα τελοι νοευριου- αρχες δεκευριου (τα ακριβος αντιθετα απο χθες). πριν μου τα εξιγισει παλι καλα επρεπε να κλησει γιατι την επερνε (τηλ) το αγορι.
τελικα τι γινεται:
1)του αρεσω ή οχι
2)με κοριηδευαν απο την αρχη? κ αν ναι πως θα το καταλαβω?
3)τα σημερινα μου τα ειπε για να με τσεκαρει?
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΩ ΕΧΩ ΜΠΕΡΔΕΥΤΕΙ!