Originally Posted by
VickyK
Στέλνω ένα απλό μήνυμα, "είσαι καλά?" αλλά απάντηση μηδέν... Λέω θα έχει δουλειά. Σήμερα μέχρι στιγμής τίποτα... Μόνο στο facebook (πανάθεμά το) μου έκανε το κλασσικό like σε κάποια τραγούδια.
Mπορει να ειδε το μηνυμα αρκετες ωρες μετα πχ αργα το βραδυ και να σκεφτηκε οτι μπορει να σε ενοχλησει αν απαντησει. Αν ηθελε να σε γραψει στα @@ του δεν θα σου εδινε σημασια ουτε στο face .
Με στήσανε στο τοίχο και μου λέγανε ότι αν ήθελε πραγματικά να είναι με μένα, θα έστελνε κάτι, ότι δεν έπρεπε τόσο γρήγορα να έχουμε σεξουαλική επαφή και ξέρουν ότι δε το κάνω αυτό, ενθουσιάστηκα η αλήθεια είναι γιατί μετά από καιρό μου άρεσε κάποιος τόσο πολύ... ότι τώρα αυτός θα μ' έχει μόνο για τις σωματικές του ανάγκες και ότι μπορεί να μ'έχει χαρακτηρίσει Πουτ....!
Βλακειουλες απο την εποχη της γιαγιας μου .. Αν του αρε
σεις δεν θα δωσει σημασια σε αυτο .
Λέω... "βρε παιδιά, καθήστε να δούμε τι θα γίνει, πως θα πάει το θέμα...μπορεί κάι να έχει τύχει, είτε ισχύει αυτό είτε όχι θα το δείξει η πορεία" αλλά συνεχώς μου λέγανε ότι αν ήθελα κι εγώ να κάνω σχέση δεν έπρεπε τόσο γρήγορα (μέσα σε μία εβδομάδα) να προχωρήσω, να το έπαιζα και λίγο δύσκολη.
Βλακειουλες επισης.Αν το επαιζες δυσκολη θα σε εκραζαν επειδη το παιζεις δυσκολη
Αυτή τη στιγμή μ' 'εχουν γεμίσει με τύψεις... σα δε ντρέπομαι! Που έκανα λάθος και προχώρησα... και σχέση να ήθελε να κάνει το παιδί μαζί μου, τώρα του έδωσα την εντύπωση ότι είμαι εύκολη.. και άλλα τέτοια καλά...
Ακριβως , σα δε ντρεπεσαι . Μην καθεσαι και σκας για τετοια .
Συγγνώμη αν σας κούρασα και αν φαίνεται μικρό το "πρόβλημα" αλλά με έχουν επηρεάσει πολύ και επειδή πραγματικά το τελευταίο χρόνο το μόνο καλό που είχα ήταν η υγεία μου Δόξα τω Θεώ, θα ήθελα κάτι να μου πάει καλά. Προσωπικά για γέλια, οικογενειακά το ίδιο, οικονομικά... εκεί κλαίμε όλοι μαζί!!!
Αυτά...