Ανάλυση του dna για καθορισμό σωστής δοσολογίας φαρμάκων;
Λοιπόν παιδία εχω δοκιμασει 5 διαφορετικα αντικαταθλιπτικά σε ενα διάστημα 5 ετών περίπου και δεν έχω δει βελτίωση στην κατάσταση μου.Μπορεί μεν οι πανικοί μου να είναι ανύπαρκτοι αλλα υποφέρω απο αγοραφοβία σε μεγάλο βαθμό.Δηλαδή δεν πάω πουθενά χωρίς να έχω κάποιο δικό μου άνθρωπο μαζί.Για να μην σας τα πολυλογώ ηρθα σε επαφή με ενα ψυχίατρο στην αθήνα και μου είπε πως αφού δεν με πιάνουν τα χάπια σημαίνει οτι δεν πέρνω τις σωστές δοσολογίες ανάλογα με το σώμα μου και πώς θα πρέπει να κάνω ανάλυση του dna και απο εκεί και έπειτα να καθορίσει αυτός το φάρμακο και την δοσολογία που αρμόζει σε μένα.
Η κατάσταση μου ειδικά τον τελευταίο χρόνο είναι τραγική καθώς όλο μου τον χρόνο τον περνάω κλεισμένος μέσα στο σπίτι και όπως καταλαβαίνεται στερούμε βασικά πράγματα.Ειλικρινά δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψουν την απόγνωση μου.
Αυτό που θέλω να σας ρωτήσω είναι αν ξέρετε κάτι για αυτην την εξέταση.Γιατί έχω κουραστεί να πηγαίνω σε γιατρούς και αποτελέσματα να μην έχω.Έχει βάση αυτή η εξέταση και γιατί να μην με πιάνει κανένα χάπι;