ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ!Οι κοινωνικες γιορτες βοηθουν προς το καλο η το κακο? γνωριζει κανεις?
ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ! Αυτη η τοσο παρεξιγημενη αρρωστια !οπου τα χρονια του μεσαιωνα νομιζαν σαν δαιμονησμενο οποιον την ειχε! οπου χρειαστηκαν πολλες ερευνες πολλα λεφτα κι κοπος μεχρι να περασει στην ιατρικη ως επισημα πλεον οτι ειναι αρρωατια κι οχι μελαγχολια η απλη βαρεμαρα .
Υπαρχουν καποια ατομα στον περυγυρομου οπου εχουν καταθλιψη ,οχι νομιζουν οτι εχουν ,δυστυχως την εχουν συγουρα αφου εχουν παει σε γιατρους οπου η διαγνωσητους ηταν αυτη. Η μια ξαδερφημου ευτυχως ειναι σε πολυ καλο δρομο! ομως εχει ξανα γινει καλα κι μετα απο καιρο ξανα επεσε , αρα κι τωρα δεν μπορει ουτε αυτη ουτε εμεις ,οι δυκη της ανθρωποι που το ξερουμε ,δεν μπορουμε να ειμαστε απολυτα συγουρη οτι θα ειναι καλα για παντα!
Το αλλο ατομο που εχει κι αυτο καταθλιψη περνει τα φαρμακατου κανονικα,ακουει τον γιατρο αλλα δυστυχως ο αλλος γιατρος που πηγε μια φορα της ειπε οτι εχει κι αλλες ψυχωσεις ! ψυχωσεις που μπορει να γινουν επικηνδηνες ! απο τοτες που μαθευτηκε αυτο πολυ κοσμος το εχει κανει περα αυτο το ατομο, ακομα κι εγω παρεσηρμενος απο τους αλλους εχω αποφυγει την παρεα του , παρεα που ηταν κανονικη πριν μαθευτη αυτο! δυστυχως ομως καποιοι απο την οικογενεια , απο τους φιλους ειδικα αυτοι που εχουν παιδια μας ειπαν οτι καλο ειναι να τον αφησουμε μονο του γιατι μπορει να μας κανει κακο καποια φορα! Ακουγετε πολυ ρατσιστικο ,πολυ ασχημο κι αψυχο το να κανεις περα ενα ατομο που μεχρι πριν λιγους μηνες ηταν μεσα στην παρεα ,μεσα στις οικογενιακες αλλα κι διαφορες κοινωνικες συγκεντροσεις! κι τωρα? τωρα να συνομοτουν οι πιο πολλοι ωστε να βρησκοντε χωρις να το μαθει το ατομο αυτο που πασχει απο ψυχωσεις!!
Το αποτελεσμα για το ατομο αυτο ειναι οτι εκατσε μια φορα,δεν ξερουμε πως, κι το εμαθε οτι το αποφευγουμε λογο της αρρωστιας του !αποτελεσμα να κανει αποπιρα αυτοκτονιας ! να ερθει μια φορα φουλ μαστουρομενο απο τα χαπια κι απο αλκοολ με ενα χαρτι διαγνωσης στα χερια του για να μας πει οτι δεν ειναι επικυνδινη η συμπεριφοραοτυ προς τα παιδια αλλα μονο κακο προς τον εαυτοτου μπορει να κανει! προσπαθησε με κλαματα να μας αποδηξει οτι αξιζει να τον κανουμε παρεα! δεν ξερω αλλα εγω τρομαξα πιο πολυ ετσι που τον ειδα! τι μου λεει οτι αφου μπορει να κανει κακο στον εαυτοτου δεν θα κανει κακο κι στο ανιψακιμου σαν το βρει μοναχο του? κι αν οχι μπορεις να ρισκαρεις με αυτα? ξερω οτι ποναει πολυ να σε αποφευγουν οι πιο πολλοι , ξαφνικα απο εκει που εκανες παρεα να σε εχουν στην απεξω να μην χτυπα το κινητοσου καθολου πλεον.
Ετσι λοιπον αναρωτιεμαι σε αυτα τα δυο ατομα οι γιορτες θα τους κανουν καλο? στην ξαδερφημου που εχει καταθλιψη κι βλεπει τον κοσμο τοσο απογοητευτικα , που δεν ανοιγει την καρδια της , αραγες τα χριστουγεννα θα της κανουν καλο? γνωριζει κανεις? Οσο για το αλλο ατομο που εχει διαφορες ψυχωσεις θα του κανουν κακο μημπος το οτι καποιοι θα τον αποφευγουν?
Αν ξερει κανεις , αν εχει κανεις εμεπιρια πανω σε αυτα η αν καποιος ειναι ειδικος ας μου γραψει κατι . Ευχαρηστω κι καλες γιορτες σε ολους σας !