το LSD 320,12424 φορες πιο βλαβερο απτο σπληναντερο
Στο πανεπιστήμιο Munchausen , οι ερευνητές έχουν καταλήξει στο ότι οι ψυχωσικοί είναι ανίκανοι για εργασία και κοινώς νοητικά ανάπηροι για αυτό παίρνουν και την ΛΕΓΟΜΕΝΗ αναπηρικη συνταξη. Όσοι δουλεύουν παίρνουν συνέχεια αναρρωτικες και καταστρεφουν το ελληνικο κρατος και το παιζουν εξυπνοι, ξερολες και πηγαινουν την ανθρωποτητα πισω(eugenics ftw). για αυτο πρεπει να νομιμοποιηθει η γαμημενη ευθανασια. Αλλωστε, οι περισσοτεροι στα ελληνικα πανεπηστιμια(complex) παιρνανε με μεσω και κανουν μεταπτυχιακα στην Βουλγαρια κλπ για αυτο ειμαστε ολιγον για τον πεο χωρα. Μακαρι να υπηρχε ευθανασια και αποτεφρωση για να μη ρυπαινουμε τον υδροφορο οριζοντα συνανθρωποι.
Αν το πάρουμε απτην αρχη της δημιουργιας του κοσμου, απο τοτε που ο Θεος δημιουργησε τον αδαμ και την ευα και το αυγο την κοτα οι ψυχωσικοι ηταν οι δακτυλοδεικτουμενη και οι εξυπνοι για την τοτε εποχη Σπαρτιατες τους προβληματικους τους πετουσαν στον Καιαδα... χωρις να ξερω πολλα γραμματα ηταν αρκετα καλοι ( εγω ειμαι κάλος) πολεμιστες..εχασα την ροη του λογου επειδη ειμαι ψυχωσικος.
Οι προνομιουχοι ιατροι και επιστημονες που εχουν αρκετο IQ ωστε να αποφευγουν τους αγρικους και να τους εξοντωνουν αργα αργα με την νοημοσυνη τους, αλλωστε ζουμε στην εποχη του εγκεφαλου,δεν χρειαζεται να ασκει κανεις σωματικη βια δινουν τα ψυχοφαρμακακια για να βγαλουν κερδος και δεν νομιμοποιουν την ευθανασια.Μα καλα ρε λαλακες( ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΦΙΛΟΣ ΣΑΣ ΟΥΤΕ ΘΑ ΓΙΝΩ ΠΟΤΕ ΤΟ ΞΕΡΩ ΤΟ ΞΕΡΩ ΟΛΑ ΤΑ ΞΕΡΩ ΕΙΜΑΙ ΜΑΝΙΑΚΟΣ ΞΕΡΟΛΑΣ) γιατι δεν νομιμοποιητε(αγραμματος) την ευθανασια να εξαλειφθει η τρελα μια ωρα αρχιτερα? Στην τελικη μπορει η τρελα να ειναι ενας υιος και να ναι και μεταδοτικη εχει γινει πανδημια λενε...λολ
Εμπειρικα μπορω να πω, με μηδενικη μορφωση, οτι ποτε δεν θα αλλαξει η φυση του ανθρωπου οσες διαδηλωσεις και να γινουν το αποτελεσμα θα ναι το ιδιο, και δεν φταινε οι "ισχυροι" , οι ισχυροι ειναι εξυπνοι και διπλωματες και οσα δεν φτανει οι αλεπου τα κανει κρεμασταρια να ουμ.-
Ολοι ειμαστε ανθρωποι, συμφωναω αλλα ολα κρινονται εκ του αποτελεσματος και η πραγματικοτητα , αν την εχω ζησει και ποτε, ποναει και και... . Το καλυτερο που μπορουμε να κανουμε εμεις οι τρελοι ειναι να γραφουμε μαλακιες και οι αλλοι, οι φυσιολογικοι να γελανε, το μονο "οπλο" που εχουμε ειναι η διεστραμμενη,τρελη, ψυχάκικη(καινούργια λέξη, τρελός ειμαι το συνηθιζω) φαντασια μας.
Στην τελικη ειμαι ζωο..γιατι δεν με βαζουν σε κανα τσίρκο, το τσίρκο σοπράνο που περιοδεύει αυτή την περίοδο?(απο αυτοεκτιμηση σκιζω ο τρελος)
Παλια τους τρελους σαν εμενα τους ειχαν σαν θεαμα και τους επισκεπτοταν οι τουριστες για να γελανε...τωρα ειναι δακτυλοδεικτουμενη με την προοδο της τεχνολογιας και ειναι στο youtube για να γελανε οι "μορφωμενοι" σαν εμενα.
http://aristotelous17.wordpress.com/...1%CE%B8%CE%B7/
Οι τρελοι στα ιδρυματα φορανε φθηνιαρικα ρουχα προπολεμικης εποχης και για αυτο ειναι δακτυλοδεικτουμενη ισως και οι ιδιοι οι γιατροι να θελουν ναναι δακτυλοδεικτουμενοι για να τους αποφευγει ο κοσμος. καποιος γιατρος θα πει αυτος εχει οψιμη δυσκινησια ειναι τρελος( αφου παιρνει ψυχοφαρμακα), τρεμουν τα χερια του(ειναι τρελος αφου παιρνει ψυχοφαρμακα)Αυτον να μην τον κανετε παρεα, ειναι τρελος. Στην τελικη δεν μπορουμε ποτε να αντιδρασουμε γιατι ειμαστε οι δακτυλοδεικτουμενοι...ειτε απο την κοινωνια ειτε απτο φακελωμα ειτε απτις παρενεργειες τις οποιες τις γνωριζει και ενα 5χρονο και μας αποφευγει . Αυτες οι παρενεργειες ειναι γνωστες, πασιγνωστες απλα οι ιατροι δεν τις λενε στους ασθενεις γιατι δεν υπαρχει και νοημα...η ψυχωση ειναι μη ιασιμη, ηταν , δεν ξερω αμα θα βρεθει ποτε θεραπεια. Στα επομενα ετη, πιστευω σαν αμορφωτος, οτι θα εχουν ωριμασει αρκετα οι μελλουσες μητερες ωστε να κανουν προγεννητικο ελεγχο και να μην γεννανε σχιζοφρενακια μονο και μονο για να τα φερονται σαν ζωα. Μπορει να εχετε ακουσει και την φραση "αυτος πως ντυνεται ετσι απο ιδρυμα ξεφυγε? μα καλα δεν βλεπει τηλεοραση ειναι ντιπ?). Τα ρουχα μπορει να μην ειναι ανετα αλλα ειναι μεσα στη μοδα.
Αποψη μου να μη βοηθατε κανεναν αστεγο και κανεναν ζητιανο γιατι ουτε αυτος θα σας βοηθησει και αυτο λεγεται αλτρουισμος.
Οι ψυχολογοι υπαρχουν για να μας χαιδευουν τα αυτια, δεν ειναι φιλοι μας, οι ιατροι ειναι ιατροι(μερικοι απο αυτους), μακαρι να νομιμοποιηθει η ευθανασια η θανατικη ποινη. Η θανατικη ποινη θα πρεπε να υπαρχει γιατι ο σωφρονισμος ειναι ακομα μια δικαιολογια για να χτιζονται φυλακες και να πληρωνουμε φορους για τα ρεμαλια τους αγρικους που διαπραττουν εγκληματα. Οι αγρικοι ηταν απο μικροαστικες οικογενειες και θεωρουν οτι το αλκολ , το τσιγαρο ειναι must και αυτο φαινεται απτο εισοδημα τους(ολα κρινονται εκ του αποτελεσματος), η βια ειναι και αυτη ακομα ενα must γιατι αν πειραξεις τη γκομενα του φιλου σου υπαρχει κωδικας τιμης ή κωδικας μαλακιας καλυτερα. Η καλυτερη λυση για μενα, οχι οτι σας νοιαζει, θα ταν να γινουμε σαν την αμερικη που θα γινουμε καποτε και ετσι πρεπει, αν δεν ειμαστε ηδη ετσι και ζουμε μεσα στην αγνοια. Σκοτωσες, θα σκοτωθεις για να παρει ηθικη ικανοποιηση το θυμα. μονο αυτη η λυση υπαρχει. η αμερικη ειναι προηγμενη χωρα οικονομικα ισχυρη οποτε ας την παρουμε σαν παραδειγμα.
Τελοσπαντων, καλυτερα να μην τεκνοποιουν οι βλαμμενες μανες σαν τη δικια μου γιατι μονο τα παιδια την πληρωνουν μεχρι να γινουν λιπασμα και αυτο φαινεται... Διαωνιση της μαλακιας.
Στα ελληνικα σχολειά θα πρεπε να υπαρχει sexual education για να φορανε καποτες και να μη βγαινουνε αλλα καθυστερημενα στη κοινωνια και πληροφορηση περι ναρκωτικων και αλκολ .