Καλησπέρα σε όλους! Φαντάζομαι ότι για να είστε τέτοια μέρα σε τέτοιο forum και να διαβάζετε αυτά που σας γράφω ίσως με καταλαβαίνετε k να έχετε παρόμοια προβλήματα με τα δικά μου. Όταν λέω προβλήματα κάποιοι θα με βρίσουν: και υγεία έχω,και ούτε κάποιο ιδιαίτερο οικονομικό πρόβλημα. Όμως το πρόβλημα μου για μένα είναι από τα χειρότερα που μπορεί ποτε να έχει κάποιος άνθρωπος.. Η μοναξιά... Είμαι 22 χρόνον και σπουδάζω σε μια σχολη που δεν μου αρέσει αλλα που πήγα γιατί δεν έπιασα αυτήν που ήθελα και δεν γινόταν να ξαναδώσω.. Με τι σχολη βεβαια τα πράγματα πάνε κατά διαόλου,πιο πιθανό είναι να καταστρεφόταν ο κόσμος στις 21-12 παρα να πάρο εγώ πτυχίο.. Το χειρότερο είναι ότι δεν έχω κάνει καθόλου φίλους.. Είναι και η σχολη μου γεμάτη με μονο κορίτσια και έτσι δεν μπόρεσα να βρω κάποια παρέα.. Να έχουμε κοινά και να περνάω καλά.. Με φίλους μου που κράτησα επαφή από το σχολειό αλλα χωρίσαμε σε διαφορετικές πόλεις λόγο σπουδών έχουμε πια αλλου είδους σχέσεις.. Δεν είμαστε τόσο κοντά όσο παλιά όπως είναι φυσικό και πιο πολύ θα μας χαρακτήριζα γνωστούς πλέον παρα φίλους.. Και τώρα που γυρίσαμε στην πόλη μας σπανια βγαίνουμε.. Όπως πχ και σήμερα που δεν χτύπησε καν το τηλέφωνο μου.. Νιώθω αφόρητη μοναξιά, δεν ξέρω αν μπορώ να το αντέξω άλλο.. Κλείνομαι σπίτι μου και όταν δεν με βλέπει κανεις κάθομαι k κλαίω.. Είμαι μόλις 22 και αισθάνομαι την κούραση και την απογοήτευση ηλικιωμένου.. Βλέπω άτομα με προβλήματα υγείας η που δεν έχουν ψωμί να φάνε και αισθάνομαι ακόμα χειρότερα αφού εγώ τα έχω αυτά και παραπονιέμαι.. Όμως αισθάνομαι ότι η ζωή μου είναι εντελώς άδεια..Δεν ξέρω πλέον τι να κάνω.. Όλα μου φαίνονται μαύρα και άσχημα.. Αυτά ήθελα να πω και να με ακούσει κάποιος.. Καλές γιορτές σε όλους σας!