ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΜΕΛΛΟΝ!!!!!!!
Επειδή το φόρουμ είναι ένας χώρος ψυχολογίας στο οποίο γράφουμε τις σκέψεις μας αποφάσισα και εγώ να γράψω τις δικές μου. Περνάω λοιπόν έναν εφιάλτη και δεν ξέρω αν ποτέ ξεμπλέξω με αυτόν και αν ποτέ κατορθώσω να βγω από αυτό το λούκι, ίσως με υπεράνθρωπες προσπάθειες γιατί δεν έχω πολλές δυνατότητες ως άνθρωπος να κάνω κάτι. Είμαι το χειρότερο πλάσμα όλων. Όλοι κάτι μπορούνε και κάνουνε χωρίς να καταβάλλουν ιδιαίτερες προσπάθειες. Παντρεύονται δουλεύουνε όλοι είναι ανώτεροι από μένα και δεν μπορώ εγώ να τους φτάσω. Γιατί γεννήθηκα να υστερώ τόσο;;;; Δεν ξέρω αν είμαι καθυστερημένη ή όχι πάντως τα πρώτα χρόνια της ζωής μου τα πέρασα πολύ καλά τώρα που καλούμαι να πάρω την ζωή στα χέρια μου δεν μπορώ. Δεν μπορώ να κάνω τίποτα. Δεν με κάνουνε παρέα γιατί απλά αισθάνονται ανώτεροι από μένα και δεν έχουνε να πουνε και να συζητήσουνε τίποτα με μένα δεν είμαι ευχάριστη παρέα. Μια δουλειά βρήκα για να κοινωνηκοποιθώ και εγώ και δεν με κρατήσανε στην ίδια δουλειά οι φίλες μου μείνανε 2 και χρόνια. Βρήκα καταφύγιο μέσα στο σπίτι και κάθομαι όλη την ημέρα δίχως να κάνω τίποτα γιατί όταν εμπλέκομαι με φυσιολογικό κόσμο πάντα κάτι γίνεται και στενοχωριέμαι. Ακόμη και η εμφάνισή μου χάλασε δείχνει όλο αυτό που είμαι τώρα κάποτε ξεγελούσα και φαινόμουνα ότι άξιζα κάτι. Τι θα κάνω πώς θα ζήσω την υπόλοιπη ζωή μου;;; Πώς θα καταφέρω να επιβιώσω;;; Τίποτα δεν μπορώ να κάνω. Ίσως αν με δίνανε κανένα επίδομα αναπηρίας αλλά και πάλι αυτό δεν είναι λύση. Είμαι η χειρότερη όλων των ανθρώπων....ένα ανίκανο καθυστερημένο πλάσμα χωρίς μέλλον. Δεν μπορεί να γεννιόνται τέτοια άτομα και να ταλαιπωρούνται σε όλη τους την ζωή σίγουρα κάποια λύση θα υπάρχει αλλά δεν την βλέπω. Είμαι πάρα πολύ δυστυχισμένη.
Γενικώς στην ζωή μου εγώ δεν προχωράω ενώ όλοι οι άλλοι παρά την δυστυχία τους προχωράνε κάτι κάνουνε παντρεύονται βρίσκουνε δουλειές κάπως την παλεύουνε εγώ όχι έχω μείνει στάσιμη και δεν λέω να προχωρήσω ούτε ένα βήμα. Είμαι ένα δυστυχισμένο πλάσμα και νομίζω ότι έτσι θα είμαι από εδώ και πέρα. Είμαι σίγουρη ότι αυτή την στιγμή της ζωής μου με φτύνουνε ως και οι πέτρες και έτσι θα εξακολουθήσουνε και στο μέλλον. Εγώ γύρω μου δεν βλέπω και πολύ δυστυχισμένο κόσμο πλην ελάχιστο και αυτοί έχουνε άλλα καλά που εγώ δεν μπορώ να τα φτάσω πχ μια γνωστή μου είναι 40 χρονών ανύπαντρη αλλά έχει την υγεία της την δουλειά της είναι σαφώς ανώτερη από μένα που δεν ξέρω πώς να μιλήσω και πως να σταθώ σε κόσμο και αυτή δυστυχισμένη σίγουρα είναι άλλα είναι καλύτερα από μένα που έχω απλά και μόνο την υγεία μου. Επίσης, έχω μια άλλη γνωστή που δεν έχει την υγεία της γιατί παίρνει χάπια από πολύ νέα αλλά έχει την οικογενεία της είναι παντρεμένη έχει την δουλειά της και αυτή είναι καλύτερα από μένα. Γενικώς πιστεύω ότι και αυτοί που είναι δυστυχισμένοι και δεν έχουνε την υγεία τους είναι καλύτερα από μένα εγώ γεννήθηκα καταδικασμένη και ενώ τα πρώτα χρόνια της ζωής μου ήμουνα πολύ τυχερή και τα πέρασα υπέροχα τώρα δεν βλέπω να μπορώ να προχωρήσω στην ζωή μου. Θα είμαι πάντα στο περιθώριο σαν ένα καθυστερημένο και δυστυχισμένο πλάσμα που δεν θα έχει μέλλον για κάτι καλύτερο.Δεν βασίζομαι καθόλου στις δυνάμεις μου ότι μπορώ να το ανατρέψω όλο αυτό.