Μπορω να δημιουργησω οικογενεια?????????
Καλημερα σας και χρονια πολλα θα ηθελα να ρωτησω και να λαβω μια σοβαρη απαντηση σε ενα θεμα που με απασχολει τον τελευταιο καιρο.για αρκετα χρονια περνω φαρμακα αντικαταθλιπτικα τα οποια εχω σταματισει και το τελεθταιο διαστημα περνω πολυ λιγα ιρεμιστικα μικρεσ δωσεις εχω ανχος οι γιατροι δεν εχουν καταφερεοι να με βοηθησουν και επιδη αρκετα εχω βασανιστει σεν τουσ πολυ εμπιστευομαι αυτο που 8α ηθελα να ξερω ειναι κατα ποσο τα ιρεμιστικα και τα αντικαταθληπτικα που επερανα μπορουν αν κανουν τερατογενεσεις δεν θα ηθελα ποτε ποτε να ρισκαρω και να φερω στον κοσμο ενα αθωο πλασμα που να ειναι καταδικασμενο ειμαι αντρας εχω σταματισει τα αντικαταθλιπτικα εδω και 3 χρονια.
1)μπρω να κανω παιδια υγιη παιδια
2)εχω διαβασει και μου ειχε πει και ο γιατρος μου οτι αυτο που εχω ειναι ενμερη κληρονομικο
3)αξιζει να ξαναπαω σε γιατρο και να κανω προσπαθεια για μια νεα θεραπεια (με φαρμακα και πειραματα στο κεφαλι μου σημειοτεο εχω δοκιμασει τα περισοτερα αντικαταθλιπτικα ssri,snri χωρισ αποτελεσμα και διαφορετικες διαγνωσεις απο τους γιατρους αλλοσ οτι εχω μιζον καταθλιψη αγωγη απετυχε,αλλοσ οτι εχω μικρη κατα8λιψη πολυ ανχοσ αγωγη απετυχε...) η να το αφησω και να συνεχισω να αγωνιζομαι οπως ειμαι τα τελευταια 3 χρονια αλλα εθισμενοσ στα ηρεμιστικα γιατι μονο αυτα με κανουν λειτουργικο και η τελευται α γιατοσ που με παρακολουθησε για 1 χρονο σηκωσε τα χερια ψηλα με εστηλε μετα απο δοκιμεσ 6 σκεβασματων αντικαταθλιπτικων να κανω εξετασεισ για σπανιεσ ακυρεσ αρωστιεσ και μου ειπε να παω σε καποιον αλλο γιατρο γιατι ειμαι ενα ιατρικο παραδοξο
Ευχαριστο για το χρονο σασ δεν θελω να μου κανετε κριτικη θα ηθελα καποιοσ που να ξερει τη του γινεται να με συμβουλεψει η να πει μια γνωμη πανω σε αυτα