ΕΝΤΟΝΗ ΖΗΛΙΑ ΚΑΙ ΑΙΣΘΗΜΑ ΚΑΤΩΤΕΡΟΤΗΤΑΣ
Τι ηθελα και κατεβηκα σημερα στην αγορα; Τελευταια με πιανει εντονη, πολυ εντονη ζηλια. Ειχε πολυ κοσμο σημερα και υπεφερα. Ζηλευα τους παντες. Οσους ηταν πιο ωραια ντυμενοι, οσους ηταν με παρεα και κυριως τα ζευγαρακια. Δεν ηταν απλα ζηλια. Ενιωθα...δεν ξερω πως να το περιγραψω. Ηταν απαισιο παντως. Και δε μου εφτανε αυτο, ζητησα λεφτα απο τη μανα μου και αφου μου τα πρηξε μου εδωσε 50 ευρω λες και μου εκανε χαρη. Της λεω "παρε τα, δεν τα θελω" και εφυγα θυμωμενος και σκεφτομουν οτι εχω φτασει 25 χρονων και παρακαλαω τους γονεις μου να μου δωσουν λεφτα να παω να ψωνισω κανα ρουχο της προκοπης. Πως εγω να νιωσω αυτοπεποιθηση μετα; Μεχρι ποτε θα συνεχιστει αυτο; Δεν την παλευω αλλο. Πραγματικα. Δεν ξερω πια πως να αντιδρασω, τι να σκεφτω, πως να ξεσπασω, πως να το κανω να σταματησει ολο αυτο. Νιωθω τοσο μονος...Ειναι λες και ολοι οι συνομιληκοι μου εχουν προχωρησει στη ζωη τους και εγω εχω μεινει πολυ πισω, 4-5 χρονια. Ποσο ευκολο ειναι να το δεχτω αυτο; Ειμαι ο μονος; Με νιωθει κανεις αλλος; Ποτε και πως θα σταματησει αυτο; Επισης, λετε με αυτα που σας ειπα, να εχω ή να μπορει να παθω αγοραφοβια;