ΑΝΥΣΗΧΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΔΕΛΦΟ ΜΟΥ
Γεια σας/ανυσηχω για τον αδελφο μου διοτι εμφανιζει καποια συμπτωματα που με τρομαζουν.οταν ηταν σε ηλικια 7 ετων ηρθε και μου ειπε οτι εχει στο μυαλο του ασχημες σκεψεις βρισιες κτλ κ οτι η σκεψη του τον αναγκαζουν να τις πει ενω αυτος αντιστεκεται.Επειδη εχω και εγω διαφορες αγχωδης εκδηλωσεις κρισεις πανικου κτλ..καταλαωα οτι επασχε απο ιδεοψ.νευρωση.θεωρησα σωστο να μην κανω καποια κινηση κ οτι θα τον βοηθουσα να το ξεπερασει χωρις να τον κανω να καταλαβει τι ηταν αυτο που περνουσε.κ οντος μετα απο καποιον καιρο εφυγε αυτο.Τωρα ειναι 10 ετων και εχει καποιους μηνες που ξαφνικα χανει το φως του ,ζαλιζεται,ιδρωνει,μετα απο λιγα λεπτα βλεπει μονο χρωματιστα και μετα μονο διαφορα χρωματιστα φωτακια οπως κοκκινα ,μπλε,πορτοκαλι,οπως μουτα περιγραφει.η μητερα μου ειναι αρνητικη να τον παει σε καποιον ειδικο οπωσ ηταν αρνητικη και σε εμενα στην παιδικη μου ηλικια που ειχα και εγω παρομοια προβληματα που πιστευω πωσ αν με προλαβαινε τοτε ισως να μην υπεφερα τωρα.Ετσι δεν θελω να αφησω τον αδελφο μου να υποφερει και αυτος.Αυτο που με προβληματιζει ειναι οτι αν πρεπειι να τον παω εγω σε καποιον ψυχολογο κρυφα αλλα και απο την αλλη δεν θελω να μαθει ο ιδιος τι του συμβαινει.ΘΑ με βοηθουσαν πολυ η γνωμες σας.ευχαριστω πολυ.