Είμαι εδώ για να βοηθήσω με όποιον τρόπο μπορώ όσους το χρειάζονται!!!
Καλησπέρα σε όλους και καλή χρονιά με υγεία,αγάπη και ότι καλύτερο για τον καθέναν σας!Το όνομά μου είναι Γωγώ!Γράφτηκα εδώ πριν από πολλούς μήνες,όταν περνούσα κατάθλιψη στα χειρότερα σταδιά της!Κρίσεις πανικού,πονάκια,τσιμπηματά κια,κακή αναπνοή,έβαλα αρκετά κιλά,κακές σκέψεις και όλα τα άλλα που οι περισσότεροι από εδώ γνωρίζετε!!!Τον λογαριασμό μου δεν τον έσβησα ποτέ γιατί είχα δώσει υπόσχεση σε αυτούς που με στήριξαν από δώ,πως όταν θα γίνω καλύτερα και θα ξεπεράσω τα περισσότερα που με βασανίζουν θα είμαι εδώ για να τους το πω!Και με μεγάλη χαρά γράφω πως πέρα από μερικά πονάκια αριστερά,δεν έχω τπτ αλλό παιδιά!!!!!!!!Και σας στο γράφω με μεγάλη συγκίνηση!Τώρα βγαίνω,πάω για καφεδάκια,τρώω χωρίς να κομπλάρω με αρκετό κόσμο στο τραπέζι και πολύ σπάνια πια αντιμετωπίζω σοβαρά συμπτώματα!Κρίση πανικού έχω να πάθω πάρα πολλούς μήνες!Δεν είμαι ούτε γιατρός,ούτε ψυχολόγος,ούτε ειδικός!Απλά ήθελα να ξέρετε όλοι όσοι θα διαβάσετε την δημοσίευσή μου,πως είμαι εδώ για να ''βοηθήσω'' με την δική μου εμπειρία και όσες εμπειρίες έχω από τη ζωή μου,όποιον θελήσει να μιλήσει μαζί μου για το οτιδήποτε!Για την κοπέλα του,για την κατάθλιψη που μπορεί να περνάει,για τα επαγγελματικά του ή τα οικογενειακά του,πραγματικά για το οτιδήποτε!Και αν δεν θέλετε κάτι να φανεί δημόσια,θα χαρώ να δω εσωτερικό σας μήνυμα!!!Είμαι πολύ κοινωνικό στοιχείο και δεν νομίζω να υπάρχει άνθρωπος που δεν θα μπορέσει να συζητήσει με μένα!!!Και να μην ξεχνάτε πως μπορεί να ακούγετε κάτι σε κάποιους χαζό....αλλά σε σας να είναι το πιο σημαντικό πράγμα στον κόσμο!!!!Γι αυτό να το εμπιστευτήτε εκέι που νομίζετε εσείς καλύτερα!!!!Να περνάτε όλοι σας καλά και να χαμογελάτε!!!!!!!!!!!!