Η ερωτική μας ζωή έχει πεθάνει λόγω φαρμάκων
Καλημέρα σε όλους...μετά απο ακόμα μία άγρυπνη νύχτα. Είμαι νιόπαντρη με ένα μωράκι 6 μηνών. Ο άντρας μου υπέφερε από κρίσεις πανικού και αγοραφοβία κι επισκέφτηκε γιατρό που του έδωσε τα cipralex (τώρα παίρνει και xanax) από τον Απρίλη του 2012. Εκείνο τον καιρό εγώ ήμουν έγκυος και ήδη η σεξουαλική μας ζωή είχε πάρει την κατιούσα λόγω του ότι ο άντρας μου ήταν διστακτικός να κάνουμε έρωτα. Εγώ ποτέ δεν είχα κάποιο κόλλημα και πάντα τον παρακινούσα. Από τότε που άρχισε τα χαπια το κακό έχει παραγίνει. Πάντα δεν έχει όρεξη. Κάνουμε έρωτα μια φορά στις δέκα, για δέκα λεπτά με το ρολόι, χωρίς ποτέ να ενδιαφερθεί για τη δική μου ικανοποίηση. Του έχω εξηγήσει επανελλειμένα ότι δεν καλύπτομαι και με αποκαλεί σεξομανή και αχόρταγη. Περιττό να σας πω αυτούς τους 8 μήνες πόσα άκυρα έχω φάει, τι απόρριψη έχω νιώσει και πόσα βράδια με έχει βρει το χάραμα κλαίγοντας. Πλέον δεν κοιμόμαστε μαζί, μαλώνουμε κάθε μέρα για τα πάντα κι εγώ είμαι μες τα νεύρα, στη γκρίνια και το τσίτωμα που ούτε με λεξοτανίλ δεν ηρεμώ. Είμαι παντρεμένη ένα χρόνο μόλις και με πιάνει τρόμος αν πρόκειται να περάσω έτσι τη ζωή μου , ανέραστη και με έναν αδιάφορο σύζυγο, που βέβαια λέει πως με αγαπάει, άλλα εφόσον δεν υπάρχει το κρεββάτι στη ζωή μας, αυτόματα αποκλείονται οι αγκαλιές, τα φιλιά, τα χάδια, λόγω του ότι είναι πολύ εσωστρεφής και δε νιώθει άνετα να εκφράζει τα συναισθήματά του. Πεινάω....πεινάω συναισθηματικά πρωτα κι έπειτα σεξουαλικά. Του πρότεινα να πάρει τον γιατρό του και να του πει γιατρέ ή χάνω το γάμο μου ή μου αλλάζεις αγωγή. Θα μου πείτε ο άνθρωπος τραβάει το ζόρι του κι εσύ σκέφτεσαι το σεξ....Θα σας πω ότι εδώ και 6 μήνες επειδή θηλάζω δεν έχω κοιμηθεί πάνω από 4 ώρες σερί...ο άντρας μου πιθανότατα λόγω φαρμάκων κοιμάται 12-13 ώρες την ημέρα....δεν υπάρχει πουθενά, δεν με βοηθάει καθόλου....ευτυχώς έχω βοήθεια και θα μπορούσα να το καταπιώ άλλα ούτε σα γυναίκα δε με αγγίζει, δεν μου λέει μια καλή κουβέντα....Ενώ τον αγαπάω και θέλω να φτιάξουμε σωστά την οικογένειά μας, κάθε μέρα λέω θέλω να χωρίσω, θέλω να ζήσω ευτυχισμένα με κάποιον άλλον που θα βρω και θα με καλύπτει....Δεν είμαι λυσσάρα παιδιά, εδώ και 15 μήνες έχω να ικανοποιηθώ σα γυναίκα, μου έχει στρίψει η βίδα, θέλω τον άντρα μου πίσω....τί μπορούμε να κάνουμε με τα φάρμακα? τι εναλλακτική μπορεί να υπάρχει????