Δεν μπορω να ηρεμησω/χαλαρωσω καθολου :/
Καλησπερα!!Εδω και πολυ καιρο..βασικα απο μικρο παιδι..ειμαι συνεχως μεσα στην τσιτα!Δεν μπορω να χαλαρωσω καθολου..Ειδικα τωρα που περναω μια φαση(εχω πεισει τον εαυτο μου οτι εχω προβλημα και αγχωνομαι με οτι και να διαβασω ή πιστεψω πως εχω)..το αγχος εχει γινει ανυποφορο!Δεν μπορω να απολαυσω τιποτα,νιωθω συνεχος πιεσμενος και τσιτομενος και ειναι ελαχιστες φορες που νομιζω οτι θα τα χασω και στεναχωριεμαι (γενικα γινομαι χαλια)..Αυτο εχει γινει ιδιαιτερα φετος λογο καποιων ιδεων που μου περασαν απο τον νου και επειδη κολλησα σε αυτες..πανικοβληθηκα και το αγχος αυξηθηκε πολυ..Μπορω να πω οτι εχω αρχισει να το αντιμετωπιζω(εδω και 2 εβδομαδες δεν με απασχολουν οσο παλια )..αλλα δεν νιωθω ποτε χαλαρος..νιωθω μια ενοχληση στο πισω μερος του κεφαλιου,μια ενοχληση στο διαφραγμα και μερικες φορες και στα ποδια και στα χερια..επισης δεν κοιμαμαι ευκολα τα βραδυα..Παω σε ψυχολογο εδω και 2-3 μηνες..αλλα σε αυτο το θεμα δεν εχω δει καποια ιδιαιτερη αλλαγη(απο οτι εχω παρατηρησει κιολας οταν φευγω απο τον ψυχολογο με πιανει εντονα το κεφαλι μου και μια θλιψη μερικες φορες)..Γενικα σαν ανθρωπος ειμαι πολυ αγχωδεις,φοβαμαι πολλα πραγματα(ειδικα τωρα που νιωθω περιεργα λογο αγχους και κατηγορω οτι να ναι για την κατασταση μου)με χαμηλη αυτοεκτιμηση και οτι και να σκεφτω ''τεσταρω'' τον εαυτο του για να δω αν πραγματικα ισχυει αυτο που σκεφτηκα ή αν ηταν απλα μια σκεψη(γενικα με τεσταρω γιατι φοβαμαι μηπως ισχυει αυτο που σκεφτηκα)..Ειμαι 17 χρονων..Αν μπορειτε να βοηθησετε θα το εκτιμουσα..Ευχαριστω :)