Πως μπορώ να βοηθήσω ενα δικό μου άνθρωπο?
Καλησπέρα!
Στην προσπάθεια να βρώ λύση στο πρόβλημα μου, έπεσα πανω στο forum!
Ο φίλος μου μάλλον έχει ψυχοσωματικά...βασικά δεν ξέρω...ίσως κάποιος απο εσάς βοηθήσει..
Όλα ξεκίνησαν τον Μαίο, μετά απο ένα υπερατλαντικό ταξίδι που έκανε ένιωσε κάποια μουδιάσματα στα πόδια..
επισκέφθηκε το γιατρό της εργασιάς και του είπε να πάει σε νευρολόγο γιατί είχε υποψιές για Σκλήρυνση..παρεπιπτόντως ο γιατρός της εργασίας είναι δερματολόγος...
anyway..σημασία έχει ότι μετα απο αυτό και μετά απο επισκέψεις σε 4 νευρολόγους κάνεις δεν του είπε κάτι για Σκλήρυνση, ούτε καν για μαγνητική δεν τον παρέπεμψαν, αντιθέτως τον στείλαν σε ψυχίατρο ο οποίος του είπε να χαλαρώσει και ότι όλα ειναι ψυχοσωματικα!
Παρόλα αυτά εκείνος απο τότε νιώθει τα πάντα σχεδόν, πεταρίσματα, μουδιάσματα, πόνους στην πλάτη, τη μέση και τον αυχένα, αστάθεια κόμπους στο λαιμό και πολλά άλλα..το πρόβλημα είναι ότι δεν θέλει να πάει σε γιατρό, θεωρεί οτι κανεις δεν μπορεί να βοηθήσει.
Πολλές φορές με ευχαριστεί που είμαι δίπλα του και άλλες μου λέει οτι δεν τον έχω βοηθήσει καθόλου στο προβλημά του και άλλα άσχημα πράγματα πάνω στα νεύρα του όπως να χωρίσουμε κλπ.
Δεν είναι ο άνθρωπος που αγαπώ εδώ και 6 χρόνια και πραγματικά θέλω να είμαι δίπλα του και να τον βοηθήσω αλλά δεν με αφήνει, έχω να κάνω με ενα τοίχο!..
Δεν σας είπα οτι η δουλειά του είναι σε υπολογιστή...σε αυτό πιστεύω οτι οφείλονται οι πόνοι και στο γεγονός οτι δεν είναι φίλος της γυμναστικής.
Σας παρακαλώ, θέλω τόσο να τον βοηθήσω αλλά δεν ξέρω τι να κάνω πραγματικά...
Ευχαριστώ εκ των προτέρων...