Κακοποιηση πριν απο τα τεταρτο ετος της ηλικιας
Οταν ημουν στο παλιο σπιτι(δεν θελω να αναφερω που) με προσεχαν διαφορες. Μια απο αυτες λεγοταν Ηλεκτρα και εκλεβε κατι παιχνιδια για τον εγγονο της/ανιψιο/γιο της τον Θοδωρο.Τραβουσε επισης και τα μαλλια της αδερφης μου και ελεγε μετα στην μανα μου οτι εγω το εκανα. Ο Γιαννης το εκανε.Ηταν η περιοδος που η μητερα μου με τσιμπουσε στα "λαβασκια(ποντιακη διαλεκτος)"(λοβους των αυτιων).
Σε μια αλλη φαση θυμαμαι δυο νεγρους με εναν σακο να ερχονται στο σπιτι μου και να λεει σε αυτους μια που μας "φιλουσε" :"Εχουμε δυο εδω".
Σε εκεινο το σπιτι ο πατερας πλακωνοταν με την μανα μου ο παππους μου ερχοταν και ελεγε "ψησε μου καφε" ενω κοιμοταν η μανα μου. Και παρολα αυτα, πιστευω,προσωπικα, οτι δεν μπορουσε να τον χωρισει ενω ηθελε γιατι δεν θα την επαιρνε κανεις στα 38-39 της με δυο παιδια.
Δεν ειναι και τοσο ομορφη και δεν ειναι και τοσο πλουσια.
Αρα ειμαι ψυχολογικα,λεκτικα και σεξουαλικα κακοποιημενος.
Με "φιλουσαν" και διαφοροι τυποι μεσα στο σπιτι που μενω τωρα απο μικρη ηλικια(μετα τα τεσσερα). Καθε φορα που πηγαινα να πω στην μανα και στον πατερα μου τι μου καναν, καθε φορα που προσπαθουσα μου λεγε η μανα μου" νε πε σος πουλι μ" και ο πατερας μου "πολλα λες, πολλα λες".
Ο παππους μου εδερνε τη γιαγια μου και μετα το κομμωτηριο εβαζε τα μαλλια της κατω απτο νερο χτυπουσε τον πατερα μου με τη ζωνη και πιστευω λογω της ανατροφης του εκανε σχεδον τα ιδια και σε μενα. Με βριζει κιολας. Ο πατερας μου δεν εχει παρεες. Αρα μπορει για μενα να πασχει απο σχιζοειδη διαταραχη η κατι τετοιο. εχω κουραστει να ψαχνω τι εχει παντως για μενα καλα δεν ειναι.