Originally Posted by
Πετρος007
Έχει προβλήματα με τους γονείς της που την τσακίζουν.
Πάντα ήμουν δίπλα της και έβρισκε καταφύγιο το μεγάλο πρόβλημα που είχε όμως ήταν ότι έβλεπε τις σχέσεις ως φόρτο και στην αρχή εγώ την διεκδίκησα γιατί πίστεψα ότι αξίζει και όντος άξιζε απλά εγώ πιστεύω πιο πολύ στον εαυτό της παρά εκείνη. Δεν την πίεζα, δεν τσακωνόμασταν, το σέξ ήταν απίστευτο, παίζαμε συνέχεια ήμασταν χαλαροί σε όλα τα θέματα ακόμα και σε θέματα που κάνουν τζιζ :). Άλλα την έπιανε ώρες ώρες το ότι αισθάνεται εγκλωβισμένη με όλα<<και δεν φταίς εσύ αλλά δεν ξέρω τι είναι μακάρι να μπορούσα να σε κατηγορήσω σε κάτι. Από την άλλη δεν θέλω να σε χάσω γιατί θα το μετανιώσω τα έχω κάνει σκατά και όλα μου πάνε λάθος κ.α>>.
Στην αρχή δεν ήθελε με τίποτα να καταλάβει ότι έχουμε σχέση την έπιανε πανικός, όταν συνειδητοποίησε ότι ήμασταν 6 μήνες μαζί έγινε κάτασπρη. Έχω κάνει σχέσεις στην ζωή μου και από την εμπειρία μου καταλαβαίνω πολλά ήταν πολύ ειλικρινής δεν θα ήμουν μαζί της αν δεν ήταν πιστέψτε με. Μέσα στους 10 μήνες έπαθε 3 φορές αυτή την κρίση η τελευταία ήταν οριστική ήμαστε χώρια 2 μήνες τώρα.
Δεν είναι το θέμα να την κυνηγήσω ή να τις πω εδώ είμαι της το έχω πει 500 φορές πχ εχθές μετά από 1,5μήνα έγινε κάτι σπίτι της και μου είπε έλα γιατί μόνο εσύ με καταλαβαίνεις και της είπα πάλι τα ίδια. Αλλά είναι δική της επιλογή και εκείνη πρέπει να διεκδικήσει τώρα τις έχω μιλήσει ξέρει... είναι μόνο στο χέρι της πλέον.
Προφανώς θα ήταν μεγάλο ψέμα να πω στον εαυτό μου αλλά και στους άλλους ότι την έχω ξεπεράσει αλλά δεν γίνεται πρέπει να ζήσω να προχωρήσω αν οι δρόμοι μας συναντηθούνε τότε βλέπουμε. Μέχρι τότε εγώ δεν πρέπει να βάζω φρένο σε μένα. Δεν λέω πάμε με όποια να ναι θα ήταν άδικο για την άλλη κοπέλα αλλά και για μένα. Ούτε θα ήταν σώφρον να ξεχάσω τον έρωτα με έρωτα. Μέρα με την μέρα όμως αυτό αφήνετε πίσω και συνειδητοποιώ ότι υπάρχει μόνο μπροστά για μένα και ότι επιτέλους χρειάζομαι μια γυναίκα που να θέλει να μπει σε αυτό, να καεί μαζί μου.
Πάνω σε αυτό θα σου απαντήσω Γιάννη αν θεωρούσα ότι ήταν ή κατάλληλη και θα σου πω ναι εκτός από τον φόβο της για δέσμευση και την έλλειψη εμπιστοσύνης στον εαυτό της τα ποιο βασικά δηλαδή χεχεχε. Όταν βλέπω όμως έναν άνθρωπο λέω αυτός/η μπορεί να φτάσει ψηλά έχει τις βάσεις αλλά στην πορεία το γλαστράκι δεν γίνεται δέντρο και σπάει γιατί δεν με αντέχει. Άρα ναι αυτό είναι το λάθος μου καλές χρυσές μπορούν να κάνου τα πάντα αλλά δεν θέλω ένα γλάστράκι που πιθανός να γίνει δέντρο θέλω ένα δέντρο και αυτό ήθελα να πω ότι δεν βλέπω πολλά δέντρα και αυτό με έχει απελπίσει….