Καλησπέρα και καλή χρονιά...........Είμαι καινουργιο μελος που βρηκα τυχαια την σελιδα αυτη καθως εψαχνα....και πραγματικα χρειαζομαι την βοηθεια καποιου να μου πει την γνωμη του .........Εδω και 7 μηνες ημουν με ενα παιδι και απο την αρχη της σχεσης μας ειχαμε ξεκαθαρισει τα πραγματα οτι βλεπουμε αυτην την σχεση σοβαρα και οτι δεν παιζουμε....Πριν λιγο καιρο μου ειπαν οτι ειναι σε διαφορα σαιτ και ψαχνει για νεες γνωριμιες και κανονιζει ραντεβου....Του το ειπα και οπως ηταν φυσικο μαλωσαμε.Εφυγε για τις διακοπες των χριστουγεννων και οταν γυρισε μου ειπε να χωρισουμε γιατι ανηκουμε σε αλλους κοσμους ενω 2 μερες πιο πριν ειχε πει οτι με αγαπαει .Σε αυτον τον ανθρωπο ειχα δωσει τα παντα ειχα δεθει μαζι του ειχα κανει ονειρα ....και τωρα μου τα γκρεμισε ..Απο τοτε μιλαμε μερικες φορες στο τηλεφωνο και εχουμε βρεθει μια φορα.Οταν βρεθηκαμε με φιλησε και ενιωσα οτι αυτος κατι νιωθει ακομα....ισως γιατι αυτο ειχα αναγκη να νιωσω.Του εχω γραψει σε μηνυμα οτι τον αγαπαω ακομα και θα περιμενω να ξαναγυρισει ........αλλα φοβαμαι οτι δεν θα το κανει .....Δεν ξερω τι να κανω για να του δειξω οτι τον αγαπαω και οτι δεν μπορω χωρις αυτον.Και μονο στην ιδεα οτι μπορει καποια στιγμη να μην μου ξαναμιλησει ή να μην τον ξαναδω με πιανει τρελα .Δεν ξερω που θα με οδηγησει ολο αυτο αλλα πραγματικα νιωθω να χανομαι..........