έχω πρόβλημα με τον αδερφό μου...
Καλησπέρα...πήρα την πρωτοβουλία να μιλήσω σε κάποπιον να μου πει για το αν αυτό που ζω είναι φυσιολογικό και εγώ παρεξηγώ κάποια πράγματα ή όντως έχει ευθύνη και ο αδερφός μου....λοίπον...ο αδερφός μου έχει μια σχέση εδώ και 2 χρόνια περίπου και λίγο πιο πολύ καιρό...έχει τώρα ένα χρόνο περίπου που την φέρνει στο σπίτι την κοπελιά...και έχουν μεσολαβήσει κάποια άλλα γεγονότα όσο αναφορά την αδερφή μου....όπου καλός ή κακός ανακατεύτικε και η κοπέλα ήτε με την θελησή μας ήτε όχι...τέλος πάντων..μέτα εγώ ξεκίνησα να πηγένω σε ένα μαγάζι το οποίο ήταν αλβανικό και αυτό το έμαθε ο αδερφός μου και δεν του άρεσε...στην σύνεχεια η κοπέλα του αδερφού ξεκίνησε να έχει πολύ καλές επαφές με την αδερφή μου.....ένα βράδυ τέλος πάντων που ήταν στην αδερφή μου συζητόυσαν για το σκηνικό που είχε γίνει το καλοκαίρι με την αδερφή μου και τον γαμπρό μου....και πάνω στην κουβέντα η κοπελιά σχημάτισε μια γνωμη για όλο αυτο που είχε γίνει τότε...την επόμενη μέρα μου είπε η αδερφή μου για το μαγαζί που πάω και μου είπε να μην ξανα πάω γιατί δεν είναι σωστό....μέτα πηγαίνοντας σπίτι μου σκέφτηκα να μάθω ψάχνοντας το κινητό του αδερφου αν ξέρει και αυτός για το μαγαζί γιατί είχα σκοπό να του το πω...και πέρνοντας το κινητό του αδερφού μου βρέθηκα προεκπλήξεος....είχε μηνύματα με την κοπέλα του που αυτήν με αποκαλούσε και έλεγε ότι "φέρθηκα πισόπλατα στην αδερφή μου"....και ερωτώ εγώ πάνω σε αυτήν την κουβέντα...είναι σωστή να την πει ένα άτομο στην ουσία ξένο; (πείτε μου την αποψή σας πάνω σε αύτο και έχω να σας πω και άλλα)....απαντήστε μου σύντομαι έιμαι στα πρόθυρα τρέλας!!!!