Δεν καταλαβαίνω τίποτα πια_Βοήθεια
Καλησπέρα.Ειμαι νέο μέλος στο forum και γενικά δεν είμαι οπαδός αυτών των καταστάσεων.Όμως,χρειάζομα ι βοήθεια γιατί τα πράγματα έχουν γίνει ανυπόφορα πλέον.Έχω μια φίλη της οποίας η υγεία δεν είναι σε καλή κατάσταση.Έχει νευρική σχεδόν ψυχωτική ανορεξία από τη μέρα που τη γνώρισα.Είχε αρκετές περιπέτειες με την υγεία της αλλά ποτέ δεν έκανε κάτι γι'αυτό.Ήμουν δίπλα της και όλο αυτό που περνούσε με έκανε να την ερωτευτώ.(ναι έχω μια πιο ιδιαίτερη σεξουαλική προτίμηση).Δεν της είχα πει τίποτα όμως.Τα πράγματα είχαν αρχίσει να περιπλέκονται αρκετά καθώς η υπερβολική μου ανησυχία για την καταπονημένη υγεία της είχε αρχίσει να με προδίδει.Στο στάδιο αυτό για λόγους οικογένειακους μείναμε χωριστά (η κάθεμια στην πόλη της) για 2 μήνες περίπου με χαλαρή επικοινωνία.Όταν βρεθήκαμε ξανά στην ίδια πόλη και ενώ ήμουν έτοιμη να της μιλήσω τι ένιωθα για εκείνη,πριν προλάβω μου ανακοινώνει πως ήταν έγγυος και πως με χρειάζεται δίπλα της για να κάνει αποβολή του μωρού.Όπως και έγινε,χωρίς να της πω το παραμικρό.Ο πατέρας του μωρού απο την άλλη είναι σε ένα δικό του κόσμο:Δεν θέλει και δεν έχει συζητήσει τίποτα με την φίλη μου και περιττό να πώ πως δεν ήθελε καν να είναι δίπλα της σε όλη αυτή τη διαδικασία.Και δεν ήταν εξάλλου.Μέτα απο όλα αυτά αντιμετωπίζω μια ποικιλία προβλημάτων:Δε ξέρω πως να βοηθήσω τη φίλη μου να ξεπεράσει,αν το καταφέρει ποτέ,το θέμα του μωρού.Δε ξέρω πως να την πείσω να δεχτεί βοήθεια από κάποιον επαγγελματία γιατρό και για το θέμα του μωρού και για το θέμα της διατροφής της(που περιττό να πω μετά την αποβολή έχει γίνει ακόμα χειρότερο) και δεν ξέρω για πόσο ακόμα θα αντέχω να μένω δίπλα της,να την βλέπω να πονάει και να την πονάει ο "φίλος" της,να μην μπορώ να κάνω κάτι γι'αυτά και να προσπαθώ να πνίξω και όλα αυτά που αισθάνομαι για εκείνη.