Καλησπέρα σας...είναι η πρώτη φορά που γράφω...είμαι τόσο μπερδεμένη που δεν ξέρω τι ακριβώς να κάνω... χρειάζομαι τη βοήθεια σας..Είμαι 20 χρονών και είμαι φοιτήτρια....Έχω σχέση εδώ και 1 χρόνο με ένα παιδί που είναι από το μέρος που σπουδάζω και είναι στην ηλικία μου...από την αρχή της σχέσης μας ήμασταν μια χαρά πολύ ερωτευμένοι..μόνο που το βασικότερο πρόβλημα στη σχέση μας που εκείνος δεν το καταλαβαίνει είναι ότι νευριάζει πολύ εύκολα ακόμη και όταν ο λόγος δεν έχει να κάνει με εμάς σε εμένα θα ξεσπάσει... και είναι τόσο κουραστικό αυτό το πράγμα... δεν ξέρω τι να κάνω πραγματικά.... πριν 3 μήνες έφυγε φανταρος και ενώ στις αρχές ήταν όλα καλά την τελευταία εβδομάδα έχει τύχει να μιλάμε και να είναι απότομος ή να μου μιλάει πολύ βιαστικά και δεν ξέρω τι γίνεται...έχει πολλά νεύρα και εγώ δεν είμαι των εντάσεων γενικότερα...απλά τον αγαπάω πολύ... προσπαθώ να κρατάω τις ισορροπίες και να μην τον φέρνω σε σημείο ώστε να εκνευρίζεται με το παραμικρό αλλά να μην φταίω εγώ για τα νεύρα του και να τα απολαμβάνω εγώ, πάει πολύ!!! :(