Ενα τελος ή μια καινουρια αρχη;
Καλησπερα σας.Ειμαι καινουριο μελος στην ομορφη παρεα σας.Διαβασα αρκετα απο τα θεματα και ετσι και εγω αποφασισα να γραψω το δικο μου προβλημα.Ειμαι στο τελος του 5ου ετους και χρωσταω παρα πολλα μαθηματα(γυρω στα 35...)
Καταρχιν για να ξεκινησω απο την αρχη την ιστορια... Μετα απο την επιπονη προσπαθεια μου(με κρισεις αγχους,ζαλαδες και εμετους) για την εισαγωγη στην σχολη της πρωτης μου επιλογης...επιτελους τα καταφερα!!Ενιω8α σχεδον ευτυχισμενη!!!Στο 1ο εξαμηνο που ηταν και η περιοδος προσαρμογης μακρια απο το σπιτι μου ερχεται ο ξαφνικος θανατος του μπαμπα μου στην δουλεια του.Επειδη δεν εβρισκαν την μαμα μου και ενω ημουν στην σχολη με πηραν τηλ στο κινητο και ακουω μια φωνη γυναικεια να μου λεει: "Ο μπαμπας σας πεθανε" Μετα λυποθημησα και οταν συνηλθα επρεπε να κατεβω για την κηδεια. 13 ωρες μεσα στο λεωφορειο για το ταξιδι.Ηταν απο τις πιο βασανιστικες ωρες της ζωης μου μαζι με την κηδεια. Μετα απο αυτο γυριζοντας την επομενη εβδομαδα στην πολη οπου σπουδαζω εκανα μηνες να συνελθω... Ειχα ψυχοσωματικα προβληματα με κρισεις πανικου.Καταφερα να τις ξεπερασω μονη μου χωρις την βοηθεια καποιου ψυχολογου.Μετα απο αυτο αναζητωντας μεσα μου καποιον "αντικαταστατη του μπαμπα μου" εμπλεξα με καποιον παντρεμενο για 3 χρονια.Μια δυσκολη περιοδος γιατι δεν μπορουσε να μου δωσει αυτα που εγω εμμεσα ζητουσα και εκει ηρ8ε η απογοητευση... Το αποτελεσμα ειναι οτι παρατησα την σχολη μου εδω και 3 χρονια,χωρις καμια επαφη με βιβλια σημειωσεις κτλ και φοβαμαι να ξαναρχισω να προσπαθω. Η απογοητευση στο επακρον.Ολη την ημερα καθομαι κλεισμενη μεσα στο σπιτι χωρις καμια δια8εση,εχασα ολους τους φιλους μου και να καθομαι να σκεφτομαι πως αφησα να εξελιχθουν ετσι τα πραγματα.Νοιωθω μονη,απελπισμενη με μονη συντροφια τον υπολογιστη μου,τις κρισεις αγχους και τις αυπνιες.Κοιμαμαι ελαχιστα. Και απο την αλλη την μητερα μου να περιμενει να παρω το πτυχιο για να την ελαφρυνω οικονομικα... Φοβαμαι να της πω την αληθεια, δεν θελω να δω την απογοητευση στα ματια της!!Δεν θελω να την στεναχωρησω λογω των προβληματων υγειας που αντιμετωπιζει.Απο την μια θελω να τα παρατησω ολα γιατι φοβαμαι να τα αντιμετωπισω να κανω την αρχη και απο την αλλη θελω να δωσω μια δευτερη ευκαιρια στον εαυτο μου αλλα δεν ξερω πως??Καθε βραδυ που κοιμαμαι λεω αυριο θα κανω την αρχη να παω στην σχολη αλλα το πρωι που ξυπναω με κυριευει φοβος,αγχος,πανικος,ιδρωνω και τα παραταω και κλεινομαι χειροτερα στον εαυτο μου.Δεν ξερω τι να κανω για να ξεφυγω απο αυτον τον εφιαλτη!! Ζητω την γνωμη σας...
Συγνωμη για το μεγεθος του κειμενου αλλα ηθελα να τα γραψω οπως τα αισθανομαι!!
Ευχαριστω!