Τι έχετε να πείτε γι αυτό?
Printable View
Τι έχετε να πείτε γι αυτό?
Όταν λές ανήλικους; Εφήβους ή παιδιά; Τι ηλικίας ακριβώς;
εφηβους. 17 ετών
Αντε ρε συ 17 ετων που τα θεωρεις κ ανηλικα! :p Στα 18 ενηλικιωνονται κ ψηφιζουν σιγα για μηνες διαφορα! Ανοιγω το θεμα κ νομιζα θα εγραφες για χορηγηση λαντοζ σε 10 χρονα πχ, ακου οταν νοσηλευομουν 8χρονο κοριτσακι επαιρνε λαντοζ! Εδω δινουν αντιψυχωτικα κ ποσα αλλα σε 15χρονα κ κατω, κι εσυ μου λες για λαντοζ σε ατομο 17 χρονων? :p Κ να φανταστεις οτι ειναι απο τα πιο ελαφρια! Σε σενα το δωσανε η σε καποια φιλη σου?
σε μενα αλλα ειμαι πρωταρα και ειπα να παρω καμια γνωμη και απο σας.
Για φάρμακα σωματικά θεώρησε ενήλικος πάνω από τα δώδεκα
Για ποιο λογο σου τα συνταγογραφησαν?
Βρε συ 17 δν θεωρεισαι ανηλικη κ εφηβη! Τυπικα εισαι, αλλα ουσιαστικα δν εισαι! Εδω παιρνουν ατομα πολυ μικροτερων ηλικιων, κ πολυ πιο δυνατα απο το λαντοζ! Μην αγχωνεσαι ολα καλα θα πανε! Να φανταστω για καταθλιψη σου τα δωσανε? Τα ξεκινησες? Παντως το λαντοζ ειναι ασφαλες κ για ανηλικους, το γραφει κ μεσα... ευχομαι ολα να σου πανε καλα!! :)
οχι ακομα. απο βδομαδα. για το αγχος ειναι. εχω κατι σαν αγοραφοβια αλλα οχι ακριβως. δηλαδη οταν βρισκομα κοντα σε καποιον ( ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ) μου ερχεται να αεριστω. ξερω μπορει να σας φαινεται αστειο ή και αδυνατον αλλα αυτο εχω. ο γιατρος ειπε οτι θα μπορουσε να με πιανει πονολεφαλος πχ. ή οτιδηποτε αλλο. εμενα με χτυπαει στο εντερο.
ισως εχεις συνδρομο ευερεθιστου εντερου η κατι με σπαστικη κολιτιδα τελοσπαντων, αυτο νομιζω αμα κανεις γαστροσκοπηση μονο φαινεται, αλλα μπορει να ειναι κ ψυχολογικο... δικιο εχει μαλλον ο γιατρος σου... θα σε βοηθησει πιστευω!! :)
τα τσεκαρα ολα αυτα που ειπες δεν εχω τπτ απο αυτα. ειναι καθαρα ψυχολογικο και αφου τουειπα οτι το ειχαν και οι γιαγιαδες μου βεβαιωθηκε.
Ειναι κληρονομικο τοτε μαλλον!! Κ ψυχολογικο!! Το λαντοζ θα σε βοηθησει πιστευω! Ποσο καιρο ειναι π εχεις αυτο το προβλημα??
τεσσεραμισι χρονια. τα 4 πρωτα ηταν πολυ ηπια τα πραγματα. δεν το ηξερε κανενας. σχεδον ουτε εγω.τους τελευταιους 4 μηνες ομως δεν μπορω να πλησιασω κανεναν. ουτε στο σπιτι μου δεν ειμαι ανετα.
Καταλαβα.. Πηγες μονο σε ψυχιατρο η κ σε ψυχολογο? Δλδ να κανετε ψυχοθεραπεια ωστε να σε βοηθησει κ πιο πρακτικα περα απ τα φαρμακα?
την περασμενη εβδομαδα τελειωσα με τον ψυχιατρο και την επομενη ξενικαω φαρματα και ψυχολογο.