Καλησπέρα στο forum ,
τα έχω κάνει κάπως μαντάρα και θα ήθελα την γνώμη σας. Το καλοκαίρι γνώρισα στην δουλειά που ήμουν μια παντρεμένη . Με ερωτεύτηκε και έκανε την πρώτη κίνηση για να έρθουμε σε επαφή (36 αυτή με δύο παιδιά 30 εγώ άγαμος) . Είχε αφήσει την οικογένεια της παιδιά και άντρα και ήρθε εκεί που δούλευα από ανάγκη(λεφτά) όπως έλεγε . Στην αρχή το πήρα στο χαλαρό της έλεγα δεν θέλω να το συνεχίσουμε αλλά στην πορεία για 2 μήνες μέναμε και περνούσαμε όλη την μέρα μαζί . Μετά από ένα διάστημα η συμπεριφορά της και όλα όσα έκανε για μένα με έκανε να νιώσω . Ταιριάζουμε σε όλα τα επίπεδα !!!( Πνευματικά , υλικά ,σεξουαλικά... ) . Εκείνη μου είπε ότι κάθετε με τον άντρα της και δεν τον χωρίζει μόνο και μόνο για τα παιδιά . Αφού τελείωσε η σαιζόν και αλλάξαμε κατοικίες η επικοινωνία είναι καθημερινή .Τα Χριστούγεννα βρεθήκαμε ξανά σε ουδέτερο έδαφος περάσαμε άλλη μια βδομάδα μαζί και αυτήν την φορά είχε και το παιδί της μαζί . Εμένα αυτή η κατάσταση δεν μου αρέσει αν την γνώριζα ποιο πριν στάνταρ είναι ο τέλειος άνθρωπος για μένα . Άλλη γυναίκα δεν έχω ακουμπήσει από τότε που την γνώρισα. Δεν ξέρω τι να κάνω . Μέσα μου θέλω μια σχέση φυσιολογική δεν θέλω να κάνω αυτό που κάνω στον άντρα της και στα παιδιά της . Δεν θέλω να την βγάλω από την ζωή μου γιατί την νοιάζομαι πλέον περάσαμε ωραίες στιγμές αλλά πρέπει με κάποιον τρόπο αυτό να κοπεί. Ψέματα δεν της έχω πει ότι νιώθω της το λέω αλλά ότι θέλω με κάποιον τρόπο να το κόψω δεν μπορώ να της το πω . Εγώ και αυτή μένουμε πλέον σε άλλες πόλεις αλλά δεν έχει χαθεί τίποτα σε αισθήματα και στον τρόπο που μιλάω μαζί της .Αν κάποιος έχει μια παρόμοια περιπέτεια ή κάποια συμβουλή θα σας ήμουν ευγνώμων .
Τι νιώθω μέσα μου ¨ Αγάπη για αυτήν ,
με ανεβάζει ψυχολογικά αυτή η γυναίκα (με έκανε να ξεπεράσω και να δω πόσο δεν άξιζε η πρώην μου) ,
ντροπή απέναντι στον άντρα της και τα παιδιά της ,
φόβο για το πως θα αντιδράσει σε περίπτωση χωρισμού ,
φόβο να μην μαθαίνω τίποτα για αυτήν αν όλα τελειώσουν ,
Ντροπή απέναντι στους δικούς μου ανθρώπους για αυτό που κάνω,
Είμαι χαρούμενος όποτε με νοιάζεται (καθημερινά),
Ανίκανος να χειριστώ ένα ενδεχόμενο χωρισμού της με τον άντρα της