Υπολείμματα κοινωνικής φοβίας
Καλησπέρα και από εμένα...Αποφάσισα να γράψω την προσωπική μου ιστορία αρκετά συνοπτικά για να φτάσω στο τώρα...Είμαι περίπου 25 χρονών...Λόγω διάφορων καταστάσεων που συνέβησαν στην ζωή μου πέρασα την περιπέτεια της κοινωνικής φοβίας...Για 5 χρόνια πέρασα πολύ δύσκολα και έβγαινα με δυσκολία έξω από το σπίτι...'Εφαγα φλασιά και αποφάσισα να ξεκινήσω από το απόλυτο μηδέν...Έκανα μία σχέση που δεν κράτησε πολύ βέβαια,έβαλα 2 άτομα στην ζωή μου τον 1 τον θεωρώ και πολύ φίλο μου,άρχισα να βγαίνω...Βρήκα τα πατήματά μου έξω,όλα καλά...Από τότε όμως δεν έχω εξελίξει ιδιαίτερα την ζωή μου...Τί εννοώ...Αυτά τα 2 άτομα δεν μέ καλύπτουνε και θέλω να διευρύνω και να επεκτείνω τον κοινωνικό μου κύκλο...Ενώ ξέρω σε ποιά μέρη πρέπει να κινηθώ και να γνωρίσω κόσμο,''κολλάω''...Έχω υπολείμματα κοινωνικής φοβίας...Νομίζω ότι όλοι μέ κοιτάνε και γενικά αισθάνομαι άβολα...Πολλές φορές δεν κάνω πράγματα που μού αρέσουνε και προτιμώ να κάθομαι μέσα στο σπίτι...Και δεν ξέρω τί να κάνω...Και αυτό είναι φαύλος κύκλος...Να πω ότι δεν έχω πάει φαντάρος ακόμα...Άνεργος είμαι αν και ψάχνω για δουλειά,αλλά τίποτα προς το παρόν...Δεν τρέφω αυταπάτες,αλλά και 400 ευρώ να έβαζα στην τσέπη μου δεν θα μέ χαλάγανε...Αυτά...Όλες οι απόψεις είναι δεκτές...Ευχαριστώ...