Καλησπερα.εχω τη φοβια να ειμαι σε ενα απομακρο μερος γιατι φοβαμαι οτι αν παθω κατι δε θα με βοηθιησει κανενας.πως λεγεται αυτο ?
Printable View
Καλησπερα.εχω τη φοβια να ειμαι σε ενα απομακρο μερος γιατι φοβαμαι οτι αν παθω κατι δε θα με βοηθιησει κανενας.πως λεγεται αυτο ?
Δεν ξερω πως λεγεται αλλα φανταζομαι πως ανηκει στα πλασια κοινωνικης φοβιας αρρωστοφοβιας και αγοραφοβιας.
Εμενα με πιανει σταθερα πριν απο ταξιδια . Παλια ακομα και οταν απομακρυνομουν 10 μετρα απο το σπιτι νομιζα οτι κατι θα συμβει πχ θα παθω αμνησια και δεν θα ξερω να γυρισω σπιτι.
Προσπαθησε να το αντιμετωπισεις . Αρχισε να φευγεις και να πηγαινεις καπου σχετικα μακρια χωρις κινητο και χωρις να το ξερει κανενας . Αρχισε πηγαινοντας στο κεντρο της πολης σου για ψωνια , μετα σε μια διπλανη πολη κλπ μεχρι να αρχισεις να αισθανεσαι ανετα.
το κανω ηδη.επειδη ψαρευω φευγω απο την πολη και ολα καλα.μετα σε μια φαση αρχιζω και σκεφτομαι τετοιεςσ βλακειες και ανχωνομαι
Εγω το ειχα ενα διαστημα περσυ οταν εμενα μακρια απο το σπιτι μ κ μονη μ... Ημουν σε αλλο νομο, σε απομακρυσμενη περιοχη δυσπροτιτη, κ για να κατεβω στο κεντρο επρεπε να κανω περιπου μιση ωρα ποδαροδρομο μεσα απο απομερα μερη, χωραφια κ σοκακια οπου δν υπηρχε ψυχη.. κ πολλες φορες εκανα τη διαδρομη αυτη βραδυ... φοβομουν αλλα ανα διαστηματα δν με νοιαζει, ελεγα μεσα μ "αν παθω κατι, επαθα" κτλ.. φυσικα λαθος σκεπτικο κ τωρα συνειδητοποιω οτι πως μπορουσα κ εκανα κατι τετοιο, τωρα αν επρεπε να κανω κατι αναλογο δν υπηρχε περιπτωση να το κανω...