Καλησπερα σε ολους! Χαιρομαι που μου δινεται η δυνατοτητα να ρωτησω αυτο που νιωθω και να παρω διαφορετικες αποψεις! Ειμαι με με μια κοπελα 8 μηνες και κοντευουμε 9. Στην αρχη της σχεσης δεν ζηλευα, μονο μετα απο 2 μηνες που εκανα να την δω 20 μερες καταλαβα ποσο την αγαπαω! Εγω της ελεγα ποσο την αγαπω, αλλα αυτη απο τη μερια της μου το ειπε τωρα τα χριστουγεννα! Χαρηκα παρα πολυ! Ειχαμε κανει μια συζητηση πιο παλια και μου πε οτι ντρεπεται να λεει αυτο που νιωθει! Το θεμα μου εμενα ειναι οτι ζηλευω πολυ σε σημειο ομως να το παρακανω με τις σκεψεις μου! Δλδ λεει θα βγει το σαββατοκυριακο κι γω το σκεφτομαι μια βδομαδα πριν! Και κατι αλλο δεν σκεφτομαι οτι θα χωρισω με την κοπελα αυτη δε θελω! Δε θεκω να σκεφτομαι αν θα τελειωσει καποια στιγμη. Εγω πραγματικα οσο κι αν ακουγεται παραξενο σκεφτομαι οτι θα ζησω για παντα με αυτη τν κοπελα! Θελω να την παντρευτω! Εγω ειμαι 22 στα 23 και αυτη ειναι 20. Εχουμε κανει σχεδια για το καλοκαιρι και μαλιστα η ιδια μου ειπε να κανονισουμε για τα επομενα χριστουγεννα! Γ μητερα τησ με συμπαθει πολυ μου ειπε και ρωταει συνεχεια! Ειχαμε κανει και μια συζητηση και μου ειπε οτι δε θα παντρευτει. αα μετα απο λιγες μερες ειπε θελω να παντρευτω περιπου 25-28. Θελω ομως να ειμαι εγω αυτος:) Ευχαριστω εκ των προτερων! Ελπιζω να μην σας μπερδεψω εγραψα πολλα αλλα τα ειχα στο μυαλο μου και φοβομουν μην τα ξεχασω!
Σημειωση! Μου χει πει πανω στην πλακα οτι θα παντευτουμε και τετοια. Μπορει να σγμαινει κατι;