Καλημερα... Δεν θελω να αρχισω να κλαιγομαι οπως συνηθιζω αλλα εχω μια απορια.
Αφου η τρελα δεν ειναι ιασιμη και τα ψυχοφαρμακα,ψυχιατρεια,ψυχ ολογοι ειναι μονοδρομος και αναγκαστικα γιατι δεν υπαρχουν εναλλακτικες οπως η ευθανασια?Δεν θελω να υποφερω μια ζωη και προτιμω τον γρηγορο θανατο απο το να βασανιζομαι καθε μερα ειτε απο την ασθενεια την ιδια η απο τι παρενεργειες των φαρμακων, λογω των κοινωνικων συνθηκων(στιγμα). Εχουμε ελευθερη βουληση η δεν εχουμε? Εγω παντως εχω και προτιμω τον θανατο. Γιατι να ειμαι " για εγκλεισμο" δεν διεπραξα κανενα εγκλημα... Εχω βαρεθει και εχω σιχαθει να με ρωτανε γιατι τρεμεις γιατι παχυνες γιατι κοιμασαι συνεχεια... Αυτο δεν ειναι ζωη. Ουτε τα "πειραματα" των ιεροεξεταστων δεν υποφερουν οσο υποφερω εγω. Πεθαιναν σε λιγες ωρες...δεν εχουν μακροζωια( λεμε τωρα) οπως εγω.Οποτε για οσους διαβαζουν αυτο το thread. Τι θα προτιμουσατε? Στην εγκυκλοπαιδεια που εχω (ΔΟΜΗ λεγεται) αναφερει οτι οι νευρασθενεις αυτοκτονουν.Ευθανασια ή φαρμακα για μια ζωη( χωρις δουλεια, χωρις σεξ, ζωντας με το στιγμα, εγκλεισμοι και χρεωση του κρατους που εχει αμεση επιπτωση στη φορολογα μπλα μπλα μπλα.