Η μόδα της ελευθερης σχέσης....
Καλησπερα!!ειναι η πρωτη φορα που γραφω και θα ηθελα να ακουσω τη γνωμη σας για ενα θεμα που έχει γινει πολυ της μόδας τον τελευταιο καιρο. Μετα απο μια μακροχρονια σχεση, γνωρισα ενα παιδι που απο την αρχη μου ξεκαθαρισε οτι δε θελει σχεση...μονο κατι ελευθερο..επειδη ομως εβλεπε οτι ειχα ενδοιασμους δεν επεμενε ουτε για αυτο..ηταν ομως πολυ κοντα μου και γενικα ηθελε να κρατα επαφη..Ετσι καποια στιγμη παρασυρθηκα και αποφασισα να το δοκιμασω με την ελπιδα οτι θα αλλαξει γνωμη...αυτος ομως δεν αλλαξε γνωμη και ολο ισχυριζεται οτι δεν ειναι σε αυτη τη φαση γτ ειναι πληγωμενος απο προηγουμενη σχεση και οτι πλεον εχει αναισθητοποιηθει..τεσπα αρχισε να απομακρυνεται καπως επειδη καταλαβε οτι ατυπα το προσπαθουσα..καταλαβα και γω οτι δεν οδηγουσε πουθενα και αρχισα να αποστασιοποιουμαι...να βγαινω γενικα και να κοιτω τη ζωη μου..καποια στιγμη, μαλιστα, του ειπα να το αφησουμε τελειως και να μην ξαναβρεθουμε..στην αποφαση μου αυτη καταλαβα οτι δεν ηθελε..κατα παραξενο τροπο μου ζητησε να μιλαμε και να βγαινουμε εστω φιλικα...εμενα αυτο μου φανηκε περιεργο αλλα μου ειπε οτι φυσικα δε με βλεπει σα φιλη , απλως επειδη και οι δυο δεν ειμαστε για κατι χαλαρο απο το να χαθουμε τελειως...θα ηταν καλυτερα να βρισκομαστε μια στο τοσο..μιας και ο ενας εκτιμα τον αλλο..ακομα δεν εχω απαντησει...μεσα μου θα ηθελα κατι παραπανω αλλα δεν εχω και σκοπο να το πιεσω..δεν ειμαι τοσο κολλημενη απλως μου αρεσε..ποια η γνωμη σας για ολο αυτο? ευχαριστωωωωωω!!!