ετσι για να τα πω μην απαντατε καθολου
λοιπον κουκλιτσα για να τελειωνουμε με σενα 5 χρονια ζουμε μια ιστορια παρεα αρχισεσ χαλαρα κ τωρα τελευταια μασ εχεισ γαμησει μεχρι τα κοκκαλα λοιπον εχεισ τισ θεωριεσ σου καλα κανεισ ωραια μην τα πλασαρεισ για σιγουρα κ μη μου σπασ τα αρχιδια απο την ωρα που αρχισεσ να βοηθασ μασ εχεισ γαμησει την παναγια η ζωη απο μονη τησ εχει παπαρεσ τρελεσ κλπ δε χρειαζομαι κ σενα πανω απο το κεφαλι μου να μ εμποδιζεισ οι υπολοιποι χαιβανια ειναι που μπερδευονται επειδη σε ακουνε για να καταλαβεισ πωσ ειναι να εισαι απο κατω δεν ειναι τι θα πεισ ειναι τι θα καταλαβει θα κανω κ γω τα δικα μου κ γαμηθηκε ο διασ εχει γινει το κεφαλι του αλλουνου πουρεσ
κ ποιον θα πιστεψει; εσενα που εχεισ κυροσ κ προσ πια μερια θα γυρισει το κεφαλι του;στη μαλακια λοιπον αστα γιατι δεν εχεισ καταλαβει χρηστο κατσε ψαξτα αμα δε βαριεσαι κανε δουλεια καταλαβε τα να μπορεισ να προβλεψεισ τι θα γινει κ γιατι κ μετα ελα πεσ μασ τ εγινε μεχρι τοτε μασ τα χεισ κανει τσουρεκια κανεισ δε μπορει να ξερει τι γινεται εκτοσ απο σενα κ μενα οι αλλοι ξερουν κομματια τησ ιστοριασ κ μετα τι καταλαβε ο καθενασ κ γαμηθηκε η υποθεση λοιπον αστα γτ σκατα τα κανω κ μονοσ μου κ αυτοι που το παιζουν μαγκεσ ουτε 2 μερεσ δε θα αντεχαν αμα ηξεραν λοιπον ψαξτα βρεσ τα κ ελα να μασ τα πεισ γτ σε εχω μαθει μη νομιζεισ σε ξερω οπωσ νομιζεισ οτι με ξερεισ κ εσυ
Κ ΠΟΥ ΣΑΙ ΧΑΡΙΣ ΣΕ ΣΕΝΑ ΜΕ ΜΑΘΑΝΕ ΧΑΡΙΣ ΣΕ ΣΕΝΑ ΘΑ ΜΕ ΞΕΜΑΘΟΥΝΕ ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΜΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΖΕΙΣ ΚΙ ΟΛΑ ΔΕΝ ΤΑ ΑΦΗΝΕΙΣ ΟΛΑ ΠΟΥΤΑΝΑ Κ ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΣΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΑΥΤΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ Κ ΜΕ ΣΕΝΑ