Κατα τη διαρκεια της ημερας εχω εντονο αισθημα κουρασης ενω κοιμαμαι αρκετες ωρες.Να ειναι απο τα φαρμακα ή απο την ψυχωση.Το νιωθει καποιος αλλος αυτο το αισθημα?
Printable View
Κατα τη διαρκεια της ημερας εχω εντονο αισθημα κουρασης ενω κοιμαμαι αρκετες ωρες.Να ειναι απο τα φαρμακα ή απο την ψυχωση.Το νιωθει καποιος αλλος αυτο το αισθημα?
γεια, εγω δεν νοιωθω αισθημα κουρασης ,μονο που ειμαι πιο αργος στις αντιδρασεις μου. μια αποσταση αισθανομαι απο τα πραγματα και δεν τα ζω. μια βαρεμαρα θα ελεγα , δεν ειμαι και πολυ ζωντανος οσο πριν την ψυχωση
ολα ειναι ψυχολογικα δωστε αερα στον εαυτο σας και θα φυγει η κουραση...
φταινε τα φαρμακα δημητρη..
δε φευγει ετσι απλα δυστυχως! :(
Αναλογα ωρες ωρες ειναι και ψυχολογικο οπως λεει και ο Δημητρης, κατα την διαρκεια της ημερας αν κανω σωματικες εργασιες (που καπνιζω και αρκετα δυστηχως) νιωθω αυτο το αισθημα κουρασης να με περιβαλλει, πιο ευκολα συνηθως απο τους αλλους, αλλα πιστευω ειναι και θεμα συνηθειας, οσο πιο πολυ εξασκεισε, γυμναζεσε, τοσο πιο πολυ αντεχει ο οργανισμος.
Εγω νιωθω παντως συνεχεια κουρασμενη κ θελω να ξαπλωνω κ οταν ειμαι καπου για μαθημα η για καφε η για οτιδηποτε αλλο ανυπομονω να γυρισω σπιτι να ξαπλωσω... σκατα... :(