Πως να φέρω την ηρεμία στη σχέση μας
Ύστερα από ένα χρόνο σχεδόν βρίσκομαι σε θέση να θέλω να γράψω στο forum ξανά. Αυτή τη φορά ανήκω στο 'Σχέσεις,σεξουαλικότητα' λόγω του ότι ξεκίνησα καινούρια σχέση τον περασμένο Αυγούστο - και σίγουρα δημιουργούνται διάφορα θέματα όταν ξεκινάει μια σχέση αλλά και στη συνέχεια όταν εξελίσσεται.
Θα ήθελα πολύ να είχα τη γνώμη σας πάνω στο δικό μου θέμα. Χρειάζομαι την άποψή σας αν είναι δυνατόν ! Είμαι ώριμο άτομο και μπορώ να κρίνω την κατάσταση αλλά θέλω να δω τι θα μου πείτε και σεις.
Είμαι 21 χρονών και το αγόρι μου 29. Είμαστε μαζί 9 μήνες και κάτι. Είμαστε πολύ ερωτευμένοι, από την πρώτη μέρα της γνωριμίας μας νιώσαμε δυνατή έλξη ο ένας για τον άλλον. Οι πρώτοι μήνες περάσανε σχετικά καλά στο σύνολο. Με εξαίρεση δύο περιπτώσεις όπου παραλίγο να χωρίσουμε (να με χωρίσει). Τα περιστατικά συνέβησαν 2 μήνες απ'όταν ξεκινήσαμε. (σημάδι ότι η σχέση δεν θα πάει καλά αν ξεκινάνε από τόσο νωρίς οι σκέψεις για χωρισμό;;;, από μέρους του)
Ωσπου συνέβη ένα τρίτο περιστατικό. Το οποίο 'στοιχειώνει' μέχρι τώρα ακόμη τη σχέση, ύστερα από 5 μήνες. Το περιστατικό είναι κάτι απ'τα κοινά που συμβαίνουν. Εψαξε το κινητό μου και είδε μηνύματα που είχα στείλει με κάποιον που έβλεπα πριν από αυτόν και του έλεγα πόσο μ'άρεσε μαζί του. ΔΕΝ το έλεγα γιατί δεν ήθελα πια το αγόρι μου και θα 'θελα να γυρίσω σε αυτόν. Λατρεύω το αγόρι μου !! Ηταν περισσότερο σαν να αναπολώ τα περασμένα χωρίς να εννοώ ότι κάτι θα κάνω με αυτό το πρώην αγόρι. Δε θα περιγράψω το πως χωρίσαμε ή και το πως τα ξαναβρήκαμε αλλά θέλω να εστιάσω στο μετά... Είναι λίγο εώς πολύ χάλια. Εχει χάσει την εμπιστοσύνη του, έχει γίνει καχύποπτος, ακόμα και σε ανούσια πράγματα (π.χ. ο τρόπος που έγραψα το email ήταν τυπικός 'σαν να το γράφεις σε άλλον'), με έχει κοροιδέψει ότι π.χ. έχει φύγει για πσκ με φίλους αλλά δεν έχει φύγει για να με τεστάρει με μνμ που είμαι και τελικά τι κάνω τώρα που -δήθεν- λείπει. (ακούγεται σαν τυπική συμπεριφορά σε αυτές τις περιπτώσεις) Και γω από την μεριά μου είμαι παρανοική !! Φοβάμαι μην με χωρίσει ξαφνικά, προσέχω πως θα γράψω (να του πω γλυκιές λέξεις για να μην νομίσει),θα απαντήσω γρήγορα το τηλ. για να μη νομίσει ότι είμαι με άλλον...Υπάρχει σύγχυση δηλαδή συχνά-πυκνά. Συγκρούσεις διότι μου 'το κοπανάει' συνέχεια, κλάμα πολύ και αγωνία από μέρους μου.. Η ψυχολογία μου ταράζεται απίστευτα. Σίγουρα όμως θέλουμε ο ένας τον άλλον τρελά! Αλλά όταν το θυμάται του βγαίνει όλο το φαρμάκι προς εμένα..
Πως μπορώ να φέρω την ηρεμία στη σχέση μας μετά από αυτό; Είναι πολύ δύσκολο; Αδύνατο μετά από κάτι τέτοιο; Τον παρακάλεσα για να είμαστε πάλι μαζί. Ταπεινώθηκα και εκείνος γύρισε γιατί με αγαπάει. Αλλά αυτό υπάρχει εκεί πάντα... Εσείς τι πιστεύετε; Θα ήθελα να σας ακούσω γιατί έχω προσπαθήσει να ηρεμήσω τα πράγματα αλλά κάνει κύκλους το θέμα και μένα μου στρίβει. ΔΕΝ θέλω να χωρίσουμε. Είναι αυτό που θέλω. Το ταίρι μου.
Ευχαριστώ.