Πώς να πω ότι δεν ειμαι καλα;
Καλησπέρα παιδιά.Εδω και μερικους μηνες νομιζω πως κατι δε παει καλα με εμενα.Εχω χασει πολλα κιλα,δεν εχω ορεξη για τιποτα,κλαιω με το παραμικρο αλλα και για αγνωστους λογους και οι στιγμες που θα ειμαι χαλαρη και συζητησιμη ειναι ελαχιστες μεσα στη μερα.Επισης,δεν κοιμαμαι καλα γιατι πριν με παρει ο υπνος κανω ασχημες σκεψεις για το μελλον ή σκεφτομαι πραγματα που εχουν γινει στο παρελθον με αποτελεσμα να βλεπω ασχημα ονειρα και να ξυπναω με μια αισθηση κουρασης.Δεν ξερω αν ολα αυτα που περιγραφω ειναι συπτωματα καταθλιψης.Δυστυχως δεν επισκεπτομαι καποιον ψυχολογο γιατι πρωτον στη περιοχη που μενω δεν υπαρχει καποιος και δευτερον οι γονεις μου δε το εγκρινουν και τοσο.Πιστευα πως μπορω να τους κρυψω ολες μου τις ανησυχιες γιατι ξερω πως δεν τους ενδιαφερουν και ιδιαιτερα ομως τωρα πια δεν αντεχω αλλο.Θελω με καποιον τροπο να τους πω τι μου συμβαινει αλλα με κομπλαρει το γεγονος οτι θεωρουν τα ατομα με καταθλιψη ή με αλλες ψυχικες διαταραχες,τρελα.Επαρχια και στενομυαλα ατομα βλεπετε.Πώς να τους κάνω να το ψάξουν λίγο?Δε μπορω να πω "Μανα,πατερα εχω καταθλιψη"..το πιο πιθανο (και ντρεπομαι που το λεω) ειναι να γελασουν.
Σας ευχαριστώ για όποια απάντηση και να μου δωσετε :)