Καλησπερα,
Ειμαι ενα ατομο που...ποτε δεν εχει κανει σοβαρη σχεση.Οι σχεσεις που εκανα μεχρι τωρα ηταν μοναχα επειδη εκεινοι το επιδιωξαν..με κυνηγησαν,με κερδισαν για λιγες μερες και εν τελη τους αποστραφηκα το συντομοτερο.Εχω ζησει ομως τον παιδικο ερωτα...τον παραλογο, ουτοπικο, απειρο, ευφανταστο λογισμο του ερωτα που δεν οδηγησε πουθενα..Τωρα ομως ειμαι μια ενηλικη κοπελα αντιμετωπη με τον ψυχρο ρεαλισμο..τον ρεαλισμο που μας υποβαθμιζει ακαταλογιστα..Και τωρα δεν θελω να ερωτευτω ,δεν επιδιωκω να ερωτευτω, δεν ξερω τι ειναι ερωτας και φοβαμαι να το ανακαλυψω..δεν θελω να εξαρτωμαι απο κανενα, δεν θελω γαμους και διαζυγια, δεν θελω μια χαρουμενη ομορφη οικογενεια, -θα προτιμουσα ηλικρινα να ιοθετησω ορφανα παιδακια, γιατι αλωστε να ταλαιπωρω ψυχουλες φερνοντας τες στον σαπιο κοσμο αυτο?- εχω στοχους ,εχω ονειρα να βοηθησω και να συμβαλω με ενα πετραδακι εστω στον κοσμο αυτο και γιαυτο παλευω καθημερινα..
Ομως ναι προβληματιζομαι και αναρωτιεμαι...πως οι ανθρωποι χρειαζονται ο ενας τον αλλο ,χρειαζονται την αγαπη, χρειαζονται την αγκαλια, χρειαζονται τον ερωτα.Φυσικα και δεν εννοω τα ψυχρα ζωωηδη ενστικτα που εχουν αντικαταστησει το φυσικο με το αφυσικο..-φυσικα και θεωρειτε φυσιολογικο στις μερες μας η εκπορνευση καθε ειδους(ναι εννοω το σεξ με τον καθε ασχετο ωστε να ικανοποιησεις την φιληδονια σου) και θεωρειται αφυσικος ο ρομαντισμος..τα ομορφα λογια των στιχων στις οπερες...το αγγιγμα των χεριων ως ενδειξη αγνης αγαπης..ναι αυτο εννοω..αυτο θεωρειτε cheesy των μοντερνων καιρων που ζουμε..αναγκαστικα και χωρις κανενα ελεος..
Εγω που θεωρω οτι δεν ανηκω πουθενα...πως δεν με χωραει ο τοπος πουθενα...αναγνωριζω αυτη την ανθρωπινη,θνητη αναγκη για επαφη.Και σημερα νιωθω καταθλιπτικη και την ψυχη μου αβασταχτη..λυγισα γιατι ειμαι ανθρωπος.. και νιωθω την αναγκη για ερωτα να με καταδυναστευει, να με εξουσιαζει..εχω αμφιβολιες..θα τα καταφερω χωρις τον ερωτα? θα αντεξω? θα ολοκληρωσω με επιτυχια το οραμα μου,τη χρησιμοτητα της υπαρξης μου..χωρις τον ερωτα...Θεε μου τι μεγαλειωδες συναισθημα..
συγχωρεστε με αλλα ηθελα να μοιραστω μαζι σας αυτα τα συναισθηματα..ειστε ελευθεροι να απαντησετε το οτιδηποτε..σας ευχαριστω εκ των προταιρων..