ΚΑΙ σε αγωγη ΚΑΙ με πανικους
Γεια σας παιδια ! Κανονικα δεν θα επρεπε να γραφω εδω , με την εννοια οτι ειχα σταματησει το φορουμ εδω και κατι μηνες,διοτι με εκανε χειροτερα αφενος και αφετερου γιατι ειχα γινει υπερβολικα καλα για να ασχολουμαι με αγχη,φοβιες και ο,τι με βασανιζε . Τα σιπραλεξ , σε δοσολογια των 10 μγ εκαναν προφανως αριστα την δουλεια τους , αφου λιγο πριν τα χριστουγεννα και μετα , εξαμφανιστηκε σχεδον καθε συμπτωμα και ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ εφυγε αυτο το πλακωμα που ειχα στο στηθος , λες και ειχα κανενα μπαουλο επανω μου και δεν με αφηνε να παρω αερα . Να σημειωθει οτι ολο αυτο το διαστημα πετουσα απο την χαρα μου, γιατι δεν περιμενα να γινω τοσο γρηγορα καλα . Φταιει βεβαια που ασχολιομουν με χιλια δυο πραγματα αλλα και παλι αφου δεν ειχα το καταραμενο αγχος διχως λογο ολα μου φαινοντουσαν μια χαρα . Δηλαδη ενιωθα οπως και πριν ξεκινησει αυτο το μαρτυριο . Βεβαια το ολο θεμα ξεκινησε περσυ το μαρτιο , οποτε αναλογικα το διαστημα κατα το οποιο υπεφερα ειναι πολυ μικρο σε σχεση με πολλα αλλα ατομα που γνωριζω και βασανιζονται χρονια με την διαταραχη πανικου . Ειμαι κοντα 17 χρονων , ναι ξερω οτι ειμαι μικρη για χαπια , αλλα και δεν μου αξιζει οπως και σε κανεναν δηλαδη να υποφερω , αφου υπαρχει λυση , εστω και αν ειναι χημικη και λεγεται <<χαπι >> . Το παλεψα και με ψυχοθεραπεια , αλλα παντα επεστρεφαν οι πανικοι ακομα πιο εντονοι . Οποτε here comes cipralex ! Το θεματακι μου ειναι το εξης , την τελευταια εβδομαδα οι πανικοι και οχι τοσο αυτοι, οσο το ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ-ΑΠΑΙΣΙΟ-ΧΑΛΙΑ αισθημα αναμονης (= τι θα γινει αν παθω κατι ? νιωθω οτι παθαινω πανικο,θα παθω ?)επεστρεψαν , με αφορμη εναν εντονο πανικο ή απλα επειδη βαριομουν του εδωσα παραπανω σημασια ( ακομα δεν μπορω να το ξεκαθαρισω ) Βεβαια ηπια αρκετο αλκοολ , σε σχεση με τα δικα μου επιπεδα , το προηγουμενο Σ/Κ , αρρωστησα κιολας οποτε δεν ξερω καν απο που προερχεται η ζαλαδα . Το αποτελεσμα ? Τα συγχεω ολα , μπερδευω τον πανικο με την αδιαθεσια και καταληγω να φοβαμαι και να νιωθω οτι ξαναγυρναω πισω στα παλια , ενω ειμαι σε αγωγη . Οποτε επειδη ειμαι η προσωποποιηση της υπερβολης , αυξησαμε με τον ψυχοντοκτορα το χαπι στα 15 μγ , οχι τιποτα αλλο, αλλα για να επανελθω γρηγορα και για να μην φερω για ακομα μια φορα την καταστροφη . Αλλα επειδη μια απο τις αγαπημενες μου ασχολιες ειναι να τρωγομαι με τα ρουχα μου , θελω να μαθω τι στο καλο συνεβη , αν καποιος εχει παρομοια εμπειρια . Δεν ειναι δυνατον τα σιπραλεξ να σταματησαν να με <<πιανουν>> ετσι ξαφνικα σωστα? Λετε να φταιει το αλκοολ ? Τι κανω λαθος? ( εκτος απο την υπεραναλυση , αυτη ειναι στο αιμα μου !!!!!) σας ευχαριστω παααρα πολυ ! Και μονο που τα γραφω,ξελαφρωνω!