Θελω τη βοηθεια σας (με την φιλη μ εχει να κανει)
Γεια σας ρε παιδια.. ειχα γραψει παλιοτερα νομιζω σε ενα θεμα καποια πραγματα τι παιχτηκε με την κολλητη μ τεσπα θα τα πω συνοπτικα για να προχωρησω επειτα κ στο δια ταυτα, εδω κ καποιους μηνες ψυχρανθηκαμε απο τοτε κ ξεκινησαμε το project της πρακτικης, αρχισε να αλλαζει να το παιζει leader και snob, της τηλεφωνουσα την εστελνα μνμ να βγουμε κ απαντουσε ξερα η απεφευγε να απαντησει.. στην αρχη ειχα τσαντιστει, επειτα αδιαφορησα κ τωρα στενοχωριεμαι πολυ με την ολη κατασταση.. προσπαθω να δω κ να εντοπισω τι λαθος εχω κανει... προσπαθησα να της πω καποια πραγματα απο κοντα κ σε καποια φαση προφασιστηκε οτι εχει δουλεια κ εφυγε.. εκανα αποπειρα κ μεσω τηλεφωνου κ δν μ το σηκωνε καν.. κ το θεμα ξερετε ποιο ειναι, οτι ενω εγω την ρωτουσα τι συνεβη κ αμα εχω κανει κατι θελω να μ το πει για να το διορθωσω διοτι ανθρωποι ειμαστε κ πολλες φορες μπορει να κανουμε κατι π να στενοχωρεσει καποιον αλλον, την ειπα οτι ειναι κριμα τοσα χρονια ειμαστε εχουμε περασει στιγμες ευχαριστες κ δυσαρεστες, κ τα εννοουσα διοτι ετσι ειναι η αληθεια, κ απλως ελεγε ναι ναι ... δν καταλαβαινω τι εχω κανει πραγματικα.. στην ομαδα δν μ μιλαει πολυ ψυχρα τα πραγματα, οταν πηγαμε για καφε με κατι αλλα παιδια μετα απο λιγο σηκωθηκε κ εφυγε γιατι ειχε παλι δουλεια, αποφευγει χωρις αιτια ομως ακομα κ να υπαρχει αιτια δν λεει, πως να γνωριζω? απο ενα σημειο κ μετα αδιαφορησα κ εγω γιατι λεω σιγα μν ασχοληθω εχω σοβαροτερα πραγματα να κανω, αλλα εδω κ μιαμιση βδομαδα περιπου εχει αρχισει κ με επηρεαζει πολυ το ολο γεγονος κ με πιανει θλιψη κ αυτο το βαρυ το αισθημα ενας κομπος να δενεται στο λαιμο, εχω πεσει σε καταθλιψη, νιωθω μονη μ ενω εχω ενα σωρο αλλα ατομα να κανω παρεα, εχω το αγορι μ εχω την οικογενεια μου, θυμαμαι τα προηγουμενα χρονια που ηταν ανεμελα κτλ κ τωρα λεω ειναι κριμα ρε πουστη μου γιατι? πραγματικα με εχει επηρεασει παρα πολυ ολο αυτο ως προς τη διαθεση, κ φαινεται δυστυχως κ στους αλλους, δεν εχω διαθεση για τπτ... :(
πειτε μου κατι σας παρακαλω γτ με εχει παρει πολυ απο κατω..:( τελικα ειναι πολυ πολυπλοκες οι ανθρωπινες σχεσεις... τι θα μπορουσα να κανω, να σκεφτω, οτιδηποτε.... ειμαι πολυ χαλια αυτη τη στιγμη π γραφω ... :(