"περιρρεουσα ατμοσφαιρα" στη δουλεια
γεια σας!!
με προβληματιζει εδω και καιρο η γενικευμενη ισσοπεδωση των παντων..αξιων,ηθων,πεποιθησ εων και ικανοτητων..
ειναι ενα γνωρισμα που το συναντας στην κοινωνια γενικοτερα...ακομα και σε μια παρεα να εισαι..ακους τον ενα ελα μωρε τωρα ,,σιγα μωρε..
οκ..ολοι ζοριζομαατε με την κριση..ολα παντα ο ανθρωπος θα παλευει για το καλυτερο..θα θελει να εξελισσεται..θα υπαρχει ελευθερια αποψεων.μου εχει τυχει δλδ να μου πουνε ελα μωρε εσυ μιλας που εχεις 2 δουλειες?και μιλανε με τετοια αγενεια και τετοια ισχυρογνωμοσυνη λες και τα ξερουν ολα..σαν να ξερουν το μελλον σου..ουτε ρωτανε αν εσυ εχεις ζοριστει για να καταφερεις καποια πραγματα..εχεις κανει μεγαλη προσπαθεια και δεν σου ρθαν τυχαια ολα αυτα.γι αυτο λεω οτι υπαρχει μια ισσοπεδωση των παντων..
κανοντας αυτον τον προλογο ερχομαι να μιλησω για το περιβαλλον της μιας δουλειας μου.ειναι ενας χωρος συνεργασιας και με εχει κουρασει απιστευτα οτι υπαρχει απιστευτος ανταγωνισμος.εγω ειμαι ενας ανθρωπος που μου αρεσει να επιβραβευω καποιον για τη δουλεια του γτ εχει αποτελεσμα σε ολους μας.βλεπω ομως οτι οι αλλοι δεν το κανουν για μενα αυτο..για τη δικη μου δουλεια που θα επρεπε ολο αυτο να ειναι αμοιβαιο.εχεις τον αλλι και σου κανει τον ξερολα τον εξυπνο τον σνομπ..και καλεισαι εσυ που εισαι ειλικρινης,ευγενης και θες παντα το καλο του αλλου να γινεσαι κατινα να γινεσαι χειροτερη για να επιβιωσεις και να ταλαιπωρεις το μυαλο σου με αδικα..και αντε μετα απο ολη αυτη τη δημιουργικη ατμοσφαιρα να δουλεψεις..οταν συνεχεια σε διορθωνουν και τους νιωθεις να ειναι απεναντι σου..εχουν γινει τοσα περιστατικα..εχω τοσα παραδειγματα που δεν αξιζει τον κοπο να πω το οτιδηποτε..αξια και σημασια θα τους δωσω.
απλα σημερα ξυπνησα και ειπα να κανω μια αξιολογηση -διαπιστωση..τι να κανω ??θα συνεχισω το θεατρο του παραλογου και θα δουμε που θα μας βγαλει...σορυ αν κουρασα να στε ολοι καλα!!ευχαριστω για την ακροαση...!!!