Εχω φοβηθει πολυ και δεν ξερω τι να κανω...
Γεια σας. Ειμαι καινουργιος εδω. Ειμαι 21 χρονων, εχασα τον πατερα μου πριν 2 χρονια απο καρκινο του πνευμονα και απο τοτε ειμαι ας πουμε στη τσιτα. Καθε μερα στο τρεξιμο να προλαβω τις δουλειες και τις σπουδες μου. Προσωπικη ζωη να σας πω την αληθεια εδω και 2 χρονια μηδεν. Χωρισα και με τη κοπελα μου ενα μηνα μετα τον θανατο του πατερα μου και γενικα ολα τα νιωθω στραβα. Τελος παντων απο τη προηγουμενη εβδομαδα μπορω να πω οτι ειμαι χαλια. Δηλαδη. Ενιωθα για 2 μερες πονο στο θωρακα μεχρι που ηρθε η στιγμη να μετρησω και τη πιεση μου (εχω περασει παλιοτερα περικαρδιτιδα και παντα ειχα αυτη την εγνοια). Βλεπω οτι ειχα 15 και 8. Εκεινη τη στιγμη ενιωσα κατι σαν φουντωμα, να μουδιαζει το κεφαλι μου, να νιωθω οτι μου κοβονται τα ποδια, να τα βλεπω ολα θολα. Ξαναμετριεμαι βλεπω 18 πιεση και τη καρδια μου να ακουγεται στα αυτια μου και ξηροστομια. Τις επομενες μερες μια απο τα ιδια. Ζαλαδα, πιεση, ταχυκαρδιες. Παω σε καρδιολογο μου κανει καρδιογραφημα τιποτα, Triplex τιποτα. Μου λεει αγχος και μου δινει ενα ηρεμιστικο. Εγω να σας πω δεν το εχω παρει ακομα. Ηρεμω για μια μερα χωρις ιδιαιτερα συμπτωματα και ξαφνικα εμφανιζω βραδυκαρδια αντι για ταχυκαρδια. Η παλμοι μου να μην ανεβαινουν πανω απο 65 και να πεφτουν μεχρι και 50. Και πιεση μεχρι 14. Παω κανω γενικες εξετασεις αιματος ολα μια χαρα εκτος απο μια ιωση που μου βρηκαν, κανω εξετασεις θυρεοειδους καλυτερα και απο καλα. Εκανα κι αλλο καρδιογραφημα μου βρηκαν 3 εκτακτες συστολες αλλα ολες την ωρα που επαιρνα βαθια ανασα. Μου λενε αγχος και μου εδωσαν βαλεριανες. Εκανα κι αλλο καρδιογραφημα χθες δεν μου βρηκαν τιποτα ηταν καλο. Εκανα ακτινογραφια θωρακα εξαιρετικη. Ομως εγω φοβαμαι μην παθω καμια ανακοπη γιατι την ωρα που εχω βραδυκαρδια, νιωθω ενα φτερουγισμα στο στηθος και πεταγομαι, νιωθω οτι θα λιποθυμισω, οτι χανομαι. Δυσκολευομαι να αναπνευσω μερικες φορες, δεν κοιμαμαι καλα το βραδυ, ξυπναω 3-4 φορες τη νυχτα, βλεπω εφιαλτες ή περιεργα ονειρα. Γενικα μεσα στην ημερα δεν αναπνεω και πολυ καλα δηλαδη βαριανασαινω. Πραγματικα φοβαμαι δεν ξερω τι μου συμβαινει. Νιωθω οτι θα πεθανω. Συγγνωμη αν σας κουραζω αλλα πραγματικα δεν ξερω τι να κανω. Ολοι μου λενε αγχος αλλα εγω νιωθω οτι κατι δεν παει καλα. Σας παρακαλω διαφωτιστε με καπως.. :(