Παιδια μια βοηθεια σας παρακαλω
Καλημερα νεος εδω κ πραγματικα Παιδια θελω να παρετε σοβαρα το προβλημα μου. please.ειμαι 24 ετων κ Εδω κ παρα πολυ καιρο υποφερο ΜΑΛΛΟΝ απο ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη. Μου εχει κολλησει στο μυαλο οτι ειμαι γκει. Οχι τυχαια. Το θεμα ειναι οτι δν θελω να ειμαι.
Ποτε στην ζωη μου δν ειχα για αντρα φαντασιωση μα ετσι μια μερα ξαφνικα μου κολλησε. Για να βγαλετε μια ακρη εξηγω.
Τι προαλλες σκεφτηκα οτι ειμαι Γυναικα κ μαλιστα Γυναικα που εχω μαζι της φαντασιωσεις κλπ κ σκεφτηκα οτι κανω σεξ με αντρα. Η φαντασιωση οτι ημουν αυτη η σεξυ γυναικα κ ανταποκρινομουν σαν γυναίκα μου αρεσε τρελα αλλα ξενερωσα τρελα που η πραξη στην σκεψη μου γινοταν με αντρα.
Εχθες επαθα κ κριση πανικου οταν σκεφτηκα οτι ειμαι γκει κ κανω σεξ με αντρα κ μου αρεσε.
δηλαδη η πραξη αυτη μου αρεσε. απλα τρελο για τον χαρακτηρα μου. πως γινεται ρε γμτ?
Το θεμα ειναι οτι Σαν Παυλος (δηλαδη οταν δεν παιζω καποιον αλλον ρολο γυναικα-γκει) αυτες μου η σκεψεις με φρικαρουν τρελα.
Δηλαδη απλα απορω πως ειναι δυνατον εγω να εκανα αυτες τις σκεψεις.
Κοντευω να τρελαθω. απλα δν αντεχω. Ειχα παντα σχεσεις με γυναίκες κ ενιωθα υπεροχα κ ξαφνικα ολα μου γκρεμιστηκαν.
Καποιες αποψεις παιδια?
σορρυ για το μεγαλο κειμενο.