Ομοφυλοφιλία και μοναξιά.
Γεια σας.
Ονομάζομαι Απόστολος και είμαι 24. Θα ήθελα να αναρτήσω αυτό το θέμα στο forum γιατί θέλω να έρθω σε επαφή με άλλα άτομα τα οποία μπορούν να βοηθήσουν. Δε ψάχνω απαραίτητα βοήθεια από ανθρώπους ομοφυλοφιλικής τάσης όπως είμαι εγώ αλλά όσους έχουν απλά την καλοσύνη. Είμαι εικοσιτεσσέρων χρονών και πέρα από το θέμα της ομοφυλοφιλίας δεν έχω φίλους. Το πρωί που θα πάω στη δουλεία μέχρι το μεσημέρι που θα γυρίσω είναι οι μόνες ώρες που βλέπω κόσμο. Τις άλλες ώρες είμαι κλεισμένος στο δωμάτιο μου μπροστά από μία οθόνη. Τώρα θα μου πείτε να την κλείσω και να βγω έξω, εγώ θα σας πω ναι θα βγω έξω, θα βγω έξω τρέχοντας, θα βγω έξω με παρέα, θα βγω με εσένα ή με τον άλλον ή με εκείνη αλλά μόνος μου ποτέ. Δε μου αρέσει και σε κανέναν δεν αρέσει να βγαίνει έξω μόνος/η και να πίνει. Με πιάνω ώρες ώρες να στεναχωριέμαι φοβερά γιατί έφτασα 24 και ακόμα είμαι μόνος. Περνάνε οι μέρες, οι μήνες, τα χρόνια και εγώ ακόμα οικογενειακά. Αν είχα έναν καλό φίλο ή μια καλή φίλη θα ήμουν πανευτυχής. Σε όλη μου τη ζωή οι φορές που έχω βγει έξω να διασκεδάσω είναι μετρημένες στα δάχτυλα και όσο αναφορά το σεξουαλικό κομμάτι ούτε λέξη. Ναι είμαι 100% σίγουρος ότι μου αρέσουν οι άντρες χωρίς να το δείχνω λέγοντας ψέματα στους γύρο μου και στον εαυτό μου προσπαθώντας να τον πείσω ότι μου αρέσουν οι γυναίκες. Θέλω να με έχει ανάγκη ένα άτομο στον κόσμο, θέλω να με αγαπάει ερωτικά ή φιλικά ένα άτομο στον κόσμο. Βαρέθηκα για τον μόνο λόγο που χτυπάει το κινητό μου να είναι μήνυμα από τις τηλεφωνικές εταιρίες. Με πιάνω να κλαίω γράφοντας αυτό το άρθρο ζητώντας για μια ειλικρινή και εγκάρδια βοήθεια.
Ευχαριστώ εκ των υστέρων.